Гра Король лев - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Мультфільм «Король лев» розповідає про непросту долю левеняти Сімби. Він народився в королівській сім'ї і готувався в свій час прийняти правління над частиною африканської землі від свого батька, могутнього короля Муфаси. Але поки Сімба був ще дуже малий, він став жертвою підлого підступності, організованого братом Муфаси, левом по імені Шрам. Той змовився з гієнами, щоб погубити звіриного правителя і його спадкоємця, а самому сидіти на звільненому троні.

    Муфаса загинув, але Сімбі вдалося врятуватися. Малюк втік в джунглі, де познайомився з веселою парочкою: бородавочником Пумбой і сурикатом Тимоном. Вони навчили лева знаходити їжу в лісі, допомогли йому подорослішати і зміцніти. Сімба жив у радості до тих пір, поки випадково не зустрівся з подругою дитинства, левицею Налою. Та розповіла про жахи бездумного правління Шрама, про страждання левового сімейства, про те, що підконтрольна їм територія майже загинула від безчинства гієн. Дізнавшись це, Симба вирішив повернутися на місце короля, змінити розвиток батьківщини і покарати лиходія.

    Малюнки з улюбленими персонажами

    Гра Король лев включає в себе чотири чорно-білих зображень. На одному з них ви побачите маленького Симбу поруч зі своїм батьком Муфасой. Дорослий лев поклав лапу на плече сина, ніби підбадьорюючи його в становленні королем. Сімба в грі намальований на ще двох картинках. На них він також маленький і симпатичний левеня, не пізнав поки тяготи вигнання і горе ранньої втрати батька. На четвертому малюнку ви знайдете двох вірних друзів Сімба. Тімон вліз на спину Пумбы, і бородавочник весело везе свого друга суриката.

    Щоб розфарбувати картинки гри Король лев, досить натиснути на відповідний колір віртуальної панелі. Вона розташована у правому нижньому куті. Гравцям тут є велика різноманітність відтінків, так що розмальовки можуть вийти дуже красивими. Одного кліка з обмеженою зоні зображення достатньо, щоб вона заповнилася набраними на курсор-пензлик кольором.

    .