Гра Софія прекрасна: історія принцеси - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите історії про казкових принцес? Обожнюєте мультфільм про Софії прекрасною? Відчуваєте в собі потяг до медицини і завжди хотіли лікувати людей? Тоді запускайте цю цікаву гру Софія прекрасна: історія принцеси і задійте своє медичне покликання, щоб вилікувати дівчину після аварії.

    Історія чудесного перевтілення дівчинки в принцесу

    Героїня гри була простою дівчинкою і жила в казковому царстві «Волшебния». Як і її мама Міранда, вона була звичайною простолюдинкою. Разом вони працювали у сільському магазинчику. Але якось королю Роланду II знадобилася пара нових черевиків, тому він закликав у замок башмачницу. Коли Міранда стала взяти замовлення, то підкорила серце короля. Государ взяв її в дружини. Так Міранда стала королевою, а її донька принцесою. Государ подарував пасербиці чарівний амулет. Придворний чаклун, бажаючи заволодіти його магічною силою, влаштував справжнє полювання за медальйоном. Але добро взяло верх у цій історії, і чаклун був покараний.

    Підступний план чаклуна

    Гра Софія прекрасна: історія принцеси малює нам трагічну картину. Злий маг Седрік ніяк не може заспокоїтися і горить бажанням помститися принцесі Софії. Ще б, адже саме вона розгадала його злі підступи і вивела на чисту воду. Дізнавшись правду, король розгнівався на Седріка, позбавив його звання придворного чаклуна і вигнав з замку.

    Тепер Седрік змушений вести відлюдницький спосіб життя в лісовій глушині. А він так сумує за влади і розкішного життя в замку. Але все ще можна повернути! Для цього Седрику потрібно заволодіти чарівним медальйоном, який носить ця противна дівчисько, зіпсувала йому життя. Чаклун розробляє підступний план і безжально втілює його в життя.

    Седрік дізнався, що принцеса Софія любить робити на машині прогулянки по королівству. Вночі він прокрався в замок, зачарував сторожа, пробрався у гараж і зіпсував на машині дівчата гальма. «Коли вона потрапить в аварію, я легко заберу її медальйон», — радісно потираючи руки, вирішив чаклун.

    Гра Софія прекрасна: Історія принцеси

    Медична місія: врятувати принцесу!

    І ось сталося нещастя. Софія прекрасна розбилася на машині. Але завдяки диву, аварія була не дуже сильною і дівчина майже не постраждала. На її обличчі лише глибокий поріз і маса саден і синців.

    Ваша задача в грі: полікувати Софію прекрасну, щоб історія з аварією для принцеси закінчилася благополучно. Поки Софія під наркозом, продезенфицируйте рани, зашейте поріз і т.д. У вашому розпорядженні в грі буде цілий арсенал медичних інструментів.

    .