Гра Монстр Хай: Тести для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Багато дівчатка мріють мати домашніх тварин, але коли приносять кішечку або собачку додому, з'ясовується, що це велика відповідальність, до якої юні принцеси не готові.

    Якщо ви теж бажаєте завести домашню тваринку і сумніваєтеся, чи зможете потягнути за нею догляд, тоді гра Monster High: тести для дівчаток — саме те, що вам потрібно. Простий ігровий тест допоможе вам відчути труднощі, які накладає на господарів догляд за улюбленцями.

    ігор ви знаєте, що всі дівчата Монстр Хай мають вихованців. Хтось з них доглядає за своїми тваринками і меншими друзями краще, хтось зовсім про них забуває, змушуючи страждати. Дівчатка постійно суперничають і люблять всякі змагання. В цей раз вони вирішили з'ясувати, хто в Школі монстрів найкраща господиня для свого вихованця.

    Для цього подружки вирішили провести тест. У ролі судді тесту вони найняли незалежного експерта. По черзі він буде приходити додому до кожної дівчинки і оцінювати, наскільки добре вона піклується про свого вихованця.

    Ця гра переносить нас додому до Френкі Штейн. Вона обожнює свою зомбі-собаку і намагається всіляко її балувати. Щоб Монстр Хай краще всіх пройти тест, допоможіть дівчинці Френкі найкращим чином проявити в грі турботу про своє Ватзите.

    Дбайливо викуповує у грі собаченку з милом, щоб Ватзит виблискував чистотою. Тепер підберіть йому новий колір шерсті, стильний костюмчик і оригінальні крильця. Також нарядите Френкі Штейн для святкування успішного завершення тесту.

    .