Гра Догляд за кіньми для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Шалено любите тварин, особливо доглядати за ними? Завжди мріяли мати власну стайню і красеня скакуна? Гра Догляд за кіньми для дівчаток дозволить втілити в життя бажане. Запускайте і цікаво проводите час за улюбленим хобі.

    Гра перенесе вас в казковий світ конячок, де в щасті і радості мешкають фантастичні скакуни. На самому початку гри вам надається можливість підібрати собі конячку, яка найбільше сподобається. Тепер саме час оточити її любов'ю і турботою.

    Мешканці чарівної країни хоча вже і дорослі конячки, але досі люблять гратися, немов діти. Вони цілими днями носяться наввипередки з соковитим зеленим лугам за метеликами, бігають по березі або скачуть під дощиком. Після таких забав шкура і грива коней швидко покривається пилом і брудом з доріг. Самі вони доглядати за собою не вміють, тому дуже розраховують на допомогу турботливою дівчинки.

    це Заняття не з легких і допоможе дівчатам виховати в собі відповідальність. Догляд за кіньми передбачає для дівчаток, що в грі їм доведеться прибирати за тваринами гній, бити настирливих кусучих мух і т.д. Також ви будете купати конячок зі щіткою і шампунем, змивати піну душем, а потім просушувати рушником і феном. Також догляд включає чистку зубів і підковування копит, стрижку і годування тварини.

    Але найприємнішою завданням для дівчаток в грі буде, безумовно, можливість народити свого скакуна. Якщо ви добре доглядаєте за конем, то заробите достатньо балів на красиву збрую, вуздечку, попону і т.д. Нарядите свого скакуна з царською розкішшю.

    .