Гра Тести на любов для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви захоплюєтеся тестами, за допомогою ворожінь намагаєтеся зазирнути в майбутнє і з допомогою тестів обчислити особистість своєї половинки, то гра Тести на любов для дівчаток доведеться вам за смаком.

    У салоні ворожки

    Гра Тести на любов для дівчаток переносить нас у загадковий мир магії. З її допомогою окультисты зверталися до потойбічних сил, щоб впливати на майбутнє. У цій грі для дівчаток ми відвідаємо салон провидиці Елеонори. Її кімната оповита сутінком і містичною атмосферою. Скрізь висить атрибутика необхідна медіуму для спілкування з духами.

    Ворожка зустрічає нас за своїм магічним кристальним кулею, в якому їй відкривається майбутнє. Зовні дівчинка нагадує циганку. У неї смаглява шкіра. Волосся кольору баклажан пов'язані строкатою хусткою в тон забарвлення яскравого сукні. Як і у всіх циганок-ворожок, вуха дівчата прикрашають кільця.

    Погляд провидиці немов задає мовчазне запитання: «чи Готові ви заглянути в майбутнє і дізнатися свою долю?». Ну що, ви готові до тесту на любов?

    Гра Тести на любов для дівчаток

    Тести на любов в іграх для дівчаток

    Звертатися до ворожок з питаннями кохання було актуально у всі часи. Ворожки видивлялися долю в кристальном кулі, в кавовій гущі, на картах таро і т. д. У кожної народності протягом історії були свої ритуали ворожіння на любов. Наприклад, у слов'янських народів, які жили на Русі, були свої традиції. Особливою популярністю в ті часи користувалися Святочні ворожіння.

    Проводили їх під час зимових свят — Хрещення і Святвечір. У ці переломні періоди святочна нечисть була особливо сильна. Дівчатка з допомогою ворожіння на дзеркалах, спалювання нитки, по кільцю намагалися з'ясувати особу судженого, стать дитини, щасливою чи буде любов і т.д.

    З допомогою аналогічних тестів і герої ігор намагалися напророкувати свою долю і любов. Пам'ятаєте, як Сутінкова Іскорка з Понівілля прийшла в салон провидиці, щоб поворожити на любов?

    Комбінації символів під час тесту дозволяли їй викликати образи різних кавалерів. Приблизно за таким же сценарієм розвивається і сюжет цієї гри.

    Знайдіть свою половинку

    З допомогою захоплюючого тіста і магічних маніпуляцій ми спробуємо в грі з'ясувати особу свого судженого. Приємно, що гра російською мовою, тому тест на з'ясування любові буде для дівчаток гранично ясний.

    Ворожка в грі сидить в оточенні свічок. Вони створюють атмосферу таїнства. А ще розповідають ворожки у грі присутності потойбічних сил.

    Гра Тести на любов для дівчаток

    Перед медіумом розкладена колода карт. Поки ми проходимо тест на любов, Елеонора щось шаманить руками над кристалом.

    Щоб не мучити більше свою цікавість, приступимо до тесту. У лівому меню екрану весь час будуть виникати різні предмети, і нам потрібно буде вибрати, що з них нам більше подобається. Це дозволить дізнатися про наших перевагах і підібрати кавалера.

    Спочатку потрібно вибрати варіант прикраси. Далі улюблений вид одягу. Потім тест поцікавиться уподобаннями досліджуваної дівчинки в солодощах. Зорієнтуватися в грі відразу складно, оскільки все виглядає дуже смачно. Потім дівчаткам потрібно вибрати смайлик. Напевно, це показує оптиміст ви в душі, плакса або злюка і т.д.

    Тепер визначимося з уподобаннями в десертах. Далі дівчаткам пропонується вказати, в яку погоду вони відчувають себе комфортніше. Після вибору улюбленої іграшки тест закінчено.

    У цей момент починається магічне таїнство. У кристалі проходять чарівні процеси: він у грі обробляє нашу інформацію і підбирає відповідь. Щоб магія відбулася, потрібно мишкою поводити по стрілках, розташованих на кристалі, клацаючи по ним. Затискайте ліву клавішу мишки і як би тягніть що-то вгору, піднімаючись по стрілочці.

    Ворожка в цей момент ворожить руками над кришталевою кулею, запитуючи про духів майбутньому. І ось перед нами довгоочікувані результати тесту. На картинці зображено ваш тип хлопця з коротким резюме. Наприклад: «Надійний хлопець». Далі: «Три головні риси твого хлопця: спокій, незворушність і впевненість. Він завжди урівноважений і ніколи не ревнує. У будь-якій ситуації він знає, як вести себе».

    Варто відзначити, що на відміну від інших подібних ігор, цей тест по-справжньому цікавий і відрізняється чудовою барвистою графікою, тому дуже захоплюючий.

    .