Гра Монстр Хай на роликах гонки для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите поганяти на роликах? Обожнюєте пригоди монстрів Монстр Хай? А як вам ідея взяти участь у адреналінової гоночної бродилки на роликах по підземеллю? Тоді запускайте гру Монстр Хай: гонки на роликах для дівчаток і допоможіть Опереті перемогти всіх монстрів і добути скарби.

    Полювання за скарбами

    Одного разу Оперета з дівчатками з Монстр Хай в черговий раз втік з уроків. Щоб їх не засікли вчителя, подруги спустилися в підвали Школи монстрів, щоб поганяти тут на роликах. Монстр Хай частенько грали в цьому похмурому містечку.

    Дівчатка вдягнули ролики і влаштували перегони по лабіринтах підвалу наввипередки. Несподівано у Оперети ослабла шнурівка на роликах, і вона впала, тому відстала від дівчаток в гонці. Коли вона піднімалася і приводила шнурівку роликів в порядок, то помітила в стіні підземелля тайничок. Цікава дівчинка залізла туди рукою і витягла истрепанную старовинну карту. На ній було зазначено місце, де заховані скарби.

    Гра Монстр Хай на роликах гонки для дівчаток

    Оперета згадала легенду про чаклуна, яка ходила по країні Монстр Хай. Згідно їй, давним-давно в цих землях жив злий чаклун, схиблений на золоті. Щоб його скарби ніхто не вкрав, він сховав їх. Оскільки старий був уже старий, то забув про схованці. Від горя чаклун зійшов з розуму і до смерті метався по світу монстрів, розшукуючи під кожним кущем свої багатства.

    Дівчатка з Монстр Хай не раз грали біля його похмурого замку і влаштовували гонки по околицях на роликах. Але вони вважали, що всі ці вигадки про багатства — пусті плітки. Тепер, знайшовши карту в грі, Оперета зрозуміла, що скарби реальні.

    Спочатку дівчинка хотіла поділитися відкриттям з подругами, але потім вирішила, що їй гроші потрібні більше всіх і вона відшукає скарб сама. Оперета вже малювала в мріях, яке круте обладнання вона зможе придбати для своєї студії звукозапису, щоб грати ще більш розкішну музику. Вона марила, як запише новий диск з музикою, а найвідоміші продюсери Монстер Хай знімуть на пісні круті кліпи. Оперета вже уявляла, як вона отримує нагороду в номінації кращої співачки на фестивалі і т. д.

    загалом, тяга до грошей і слави перемогли дружбу: Оперета вирішила ні з ким не ділитися скарбами.

    Екстремальні гонки по містичному підземеллю

    Оскільки Оперета вирішила сама відправитися в цей небезпечний похід, то ви єдиний, на чию допомогу вона може розраховувати в грі Монстр Хай: гонки на роликах для дівчаток. Згідно карті, в грі скарби були заховані у таємних підземеллях під замком чаклуна. Дослідити кілометри підвалів пішки було б втомлює. Кмітлива дівчинка одразу ж згадала про роликах. Вона прикинула, що влаштувавши перегони на роликах по підземним володінь чаклуна, вона заощадить і час, і сили в пошуках скарбу в грі.

    І ось вона начепила ролики і відправилася в жахливий замок жахів. Перспектива ганяти однією з підземелля не лякала її. Студія звукозапису Оперети перебувала в катакомбах, а її батько мешкав в підвалах опери, тому всякі темні склепи і підвали стали для неї рідним домом в іграх.

    Отже, в цій захоплюючій грі бродилки для дівчаток Оперета з Монстр Хай вже стоїть у підземелля на роликах і збирається зробити адреналіновий гонку. Ваша задача в грі: допомогти їй осилити цей смертельний заїзд. Щоб керувати гонкою відважної шукачки скарбів, тисніть «WASD». Для стрибків у гонці використовуйте «W».

    Гра Монстр Хай на роликах гонки для дівчаток

    Героїня гри Monster High: гонки на роликах для дівчаток вийшла неймовірно страшненька. Ілюстраторам, мабуть, хтось наступив на око, раз вони створили з красуні примадонни Оперети таку уродку. Але зовнішній вигляд персонажа анітрохи не применшує цікавинки гри. Зате бестіарій у розробників гонки вийшов по-справжньому вражаючий. Підземелля мага в грі вони населили жахливими створіннями. По землі повзають мерзенні одноокі рожеві слимаки, більше нагадують привидів або інопланетян.

    Під час гонки в грі дівчинці потрібно перестрибувати цих тварюк, оскільки зіткнення з ними відбирають життя. А ще в грі розкрадачка підземель чекає повітряна атака огидних монстрів-циклопів з крилами, як у кажанів.

    Допоможіть дівчинці стрибати на роликах через перешкоди і не вбитися, обходьте монстрів. Збирайте по шляху жадані скарби. Далі Оперета в грі наткнеться на дітей, що залазять у це підземелля бандитів. Щоб хоробра дівчина могла дати стусана ворогам, тисніть «Пробіл».

    .