Гра Людина павук 4 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Людина павук 4 запрошує вас взяти участь у заході століття — очманілих мотогонках супергероїв: Людини павука, Пісочного людини і Венома. На свій розсуд ви зможете битися за сили добра — Людиною павуком, або в ролі його заклятих ворогів, які ототожнюють все світове зло.

    Людина павук 4: графіка і геймплей гри

    Творці постаралися, щоб графіка гри була позитивною і барвистою в мультяшному стилі. Сотні милих мальованих будиночків уявного мегаполісу розтягнулися по периметру дороги або видніються десь далеко. Для кам'яних джунглів Нью-Йорка, правда, кілька райдужна картина. Але не варто забувати, що ми в грі, створеної для дітей, отже, все буде прикрашене. Те ж саме можна сказати і про ніжно-блакитних подушках хмар, що зависли на блакитному небосхилі в грі. Таких у місті з населенням близько 8 500 000 мільйонів чоловік в принципі бути не може. В реальності місто має потопати в жирній прошарку смогу від вихлопів машин, диму заводів і т.д.

    Але фантазія ілюстратора малює нам цей найбільший місто Америки світлим і радісним. Вдячні жителі в пам'ять про подвиги Людини павука встановили по всьому місту на дахах будинків білборди та пам'ятники.

    Для створення більшого ефекту мультиків будинку игроделы розташували прямо на зеленій галявині. А вздовж гоночної траси наставили будиночки, ніяк не вписуються в архітектурний вигляд міста хмарочосів. Ці милі пряникові будиночки більше схожі на будівлі європейських міст.

    З дорогами в грі дизайнери теж нафантазували. Ну, де ви бачили, щоб дороги були схожі по крутизні на бархани пустелі або горби верблюда? І все це диво, до всього ж, покрито асфальтом. Ігрова реальність виявилася дуже далека від справжніх гоночних треків і міських авеню. Людина павук і інші з ним не будуть гнати, а практично пірнати між крутими горбами, як корабель по хвилях під час шторму. Але це додає ще більшої складності та цікавинки змагань.

    Гра Людина-павук 4

    Мотогоночное бій супергероїв

    Полем бою сил добра і зла у грі Людина павук 4, як завжди, став Нью-Йорк. В цей раз щоб жителі не страждали від протистояння супергероїв, Людина павук запропонував своїм заклятим ворогам з'ясувати всі суперечки по-чоловічому — на трасі в мотогонках. Він викликав на дуель двох лиходіїв: Пісочного людини і Венома. На диво, вони прийняли виклик, оскільки кожен уявляв себе найбільшим гонщиком і був упевнений у легкій перемозі.

    І ось вирішальний день чемпіонату настав. «Увага, увага! Через кілька хвилин почнеться змагання» — рупор оголосив коментатор.

    На старті чекаючи відмашки газують три мотогонщика. «Один, два, три, старт!» — дав відмашку ведучий. Гонщики, як ошпарені, зірвалися з місця і помчали стрімголов до перемоги.

    Приємно, що гра є в російській версії (потрібно лише вибрати потрібну мову), тому все гранично зрозуміло. Будь-якого гравця ви собі не вибрали (ратує за добро Людини павука або негативних персонажів), треба привести його до перемоги.

    Управління та особливості ігри Людина павук 4

    Управління в цій гоночної баталії супергероїв таке ж, як і в тисячах інших ігор. Рулити байком потрібно з допомогою «Стрілок». Для прискорення, впорснути нітро за допомогою «N». Мотоцикл дуже чутливий до управління, а круті бархани доріг і зовсім ускладнюють завдання.

    З одного боку, потрібно мчати стрімголов, щоб встигнути першим зібрати бонуси. Та й взагалі приємніше змусити ворогів ковтати пил, ніж самому плентатися в хвості і давитися їх вихлопами. З іншого боку, на шаленій швидкості мотоцикл починає неадекватно себе вести під час спуску з високих горбів. Замість того, щоб мчати вперед, він несподівано стає на диби, а потім і зовсім перевертається на голову водієві. Людина павук начебто і не розбився, і не потерпів аварію, а всього лише валяється догори дригом. Але вибратися з цього становища нереально. Автоматично настає кінець гри.

    Гра Людина-павук 4

    Ситуацію можна запобігти, якщо уважно стежити за керуванням і на високих пагорбах скидати швидкість. Тоді водій в грі не перевертається, а благополучно спускається вниз. Але із-за зниження швидкості Людини павука обходять суперники. Вони першими досягають фінішу, і ви знову програли. Виходить, поспішив — програв і зааккуратничал — теж програв. Єдиний вихід — досягти оптимального балансу.

    Також в грі дуже важливо набрати максимальну кількість балів, тому намагайтеся зібрати побільше різнокольорових гуртків в дорозі. Маршрут траси можна простежувати по спеціальній лінії внизу ігрового поля. Вона різнокольоровими точками показує пересування гонщиків. На жаль, на ній, як в Underground, не відзначені підйоми і спуски — було б куди легше.

    Дуже шкода, що пейзаж, на тлі якого проходить гонка, в грі весь час залишається той же. Змінюється тільки складність трас. Але це упущення розробників з лишком компенсує відмінна енергійна музика, яка буквально підстьобує бойовий настрій.

    .