Гра Холодне серце: одевалка Ельзи - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Принцеса Ельза, після подій, які відбулися в першій частині мультфільму, нарешті вирішила піти на побачення з Джейком. Але для цього, Ельзі потрібно добре виглядати і ви повинні допомогти юній принцесі стати чарівною. У цій грі буде доступно безліч варіантів одягу, прикрас, зачісок і аксесуарів. Крім того, ви зможете зробити макіяж і перемістити героїв мультфільму в одну з кількох красивих локацій.

    Гра Холодне серце: одевалка Ельзи для початку пропонує вам зайнятися макіяжем принцеси. На вибір вам дається 6 варіантів тіней для очей і брів. Виберіть найкрасивіші і приступайте до вибору губній помаді. Помади тут теж 6 різноманітних відтінків, один з яких вам належить вибрати. За помадою потрібно підібрати розмір і форму вій, а потім колір рум'ян. Коли з макіяжем буде покінчено, слід зупинитися на одній з безлічі зачісок відрізняються не тільки довгою, але і кольором волосся. Далі ви переходите в гардеробну, де для вас буде доступно безліч варіантів суконь. Але на сукнях гра не закінчується і переносить вас до різних аксесуарів починаючи від тапочок, підвісок і сережок закінчуючи коронами і сумочками.

    Крім зміни зовнішності Ельзи, ви зможете змінити і зовнішній вигляд Джейка, зробивши їй красиву зачіску і нарядивши в святкове вбрання. Для Джейка, у цій одевалка, буде доступно теж велика кількість аксесуарів і варіантів одягу.

    .