Гра Холодне серце 2

    Проходження

    Опис Гри

    На відміну від одевалок і перукарень про Холодне Серце, де від вас потрібно привести в порядок зовнішній вигляд Ельзи та інших головних героїв, тут ви зможете забратися в королівському замку Эренделла, в якому проживають головні героїні мультфільму — Ельза і Ганна. Після бурхливого урочистості під назвою «Крижана Вечерника», гості залишили за собою дуже багато сміття, а також забруднили дивани, розбили дзеркала і перевернули догори дном майже весь замок. Так що вам разом з Ельзою чекає важка робота. Адже в королівському замку безліч кімнат, а це означає, що вас чекає багато рівнів.

    Гра Холодне серце 2: прибирання у Ельзи складається з 10 рівнів, причому всі рівні будуть різні, так що якщо ви впораєтеся з одним з них, на наступному доведеться заново думати, в які місця потрібно перенести ті чи інші предмети. У цій грі вам доведеться добре подумати, але і робити це потрібно дуже швидко, так як на проходження кожного рівня вам дається всього дві хвилини. Правда для тих, хто не здатний знайти предмети самостійно, в цій грі є кнопка з підказкою, при натисканні на яку всі предмети будуть підсвічуватися білими вогниками, але як розташувати ці предмети вам доведеться думати самостійно. Поруч з кнопкою з підказками, буде розташований лічильник кількості речей, час, набрані бали і поточний левел.

    Гра Холодне серце 2 починається з вітальні, де Ельзі потрібно буде привести в порядок диван, розвісити прикраси, прикріпити до стіни картини, полагодити дзеркало і люстру, викинути все сміття в помийне відро і повернути на місце пляшки. Тут все просто і труднощів виникнути не повинно. А от далі ви потрапите в кімнату нашої головної героїні, де потрібно буде розібратися з усіма її речами, викинути все непотрібне і розставити за місцем все необхідне. Тут вже буде важче. Ну а потім на вас чекають нові, ще брудніші, кімнати замку.

    .