Гра Войнушки на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Війна приносить безліч страждань і руйнувань, тому дізнавшись про агресивні плани правителя однієї з планет у галактиці, земне уряд прийняв рішення запобігти розростання збройного конфлікту і його переходу на інші сонячні системи. Для цього на добре обладнану військову базу потенційного ворога були направлені солдати спеціального призначення. Їх мета – пробитися через щільний шар оборони і знищити чужу базу. Адже саме з її розвитком пов'язані плани загарбницьких збройних кампаній.

    Гра Войнушки на двох досить складна і її дійсно краще проходити в компанії надійного напарника. Опинившись у віртуальній локації, ви практично відразу опинитеся під прицілом ворожого вогню. Одні солдати місцевої армії здатні літати на спеціальних ранцях і запускають зверху небезпечні снаряди. Інші розташовуються в засідці і закидають ваших персонажів руйнівними бомбами. Є й такі, що просто біжать назустріч, періодично випускаючи збройові черги.

    Зіткнення з чужими кулями або безпосередньо з ворогами дуже швидко знижує запас здоров'я героя гри. Войнушка на двох може закінчитися навіть на старті бойової операції, якщо ви не будете намагатися уникати втрати життєвої енергії. Краще всього для цього діяти злагоджено, у всьому допомагаючи один одному.

    Хоча навіть поодинці виходить пройти гру, але для цього треба активувати все своє геймерське майстерність. Мета кожного рівня – знищення ворожої бази, розташованої в дальній частині локації.

    .