Гра Прибирання в квартирі

    Проходження

    Опис Гри

    У квартирі ігровий героїні проходило свято – мабуть, було запрошено безліч друзів і всі вони вели себе зовсім вільно, повеселившись на славу. Ось тільки коли гості розійшлися після них в хаті залишився повний бардак! В кімнатах валяється одяг, огризки яблук, здуті святкові кульки, одноразовий посуд, іграшки, одяг... Гра Прибирання в квартирі ставиться до чистоти дуже трепетно і дає вам обмежений час на те, щоб замести сліди минулої вечірки.

    Спочатку в панування хаосі складно розібратися. Серед безлічі знаходяться в кімнаті речей візьміть першу-ліпшу і подивіться, куди її краще перенаправляти. Для кожного предмета у віртуальних кімнатах знайдеться підходяще місце. Наприклад, плюшевий ведмедик, лялька, кубики та інші дитячі іграшки треба перетягнути курсор миші в спеціальну коробку. Шорти, сукні, шкарпетки і взуття повинні знаходитися в шафі. А ось залишки їжі, зім'яті папірці і іншого сміття переміщається в підходящу для нього кошик.

    Спершу ви прибираєте в спальні героїні гри, потім переходите на кухню і в інші кімнати.

    Окрім збору речей граючи в прибирання в квартирі, ви будете вимикати гарячий даремно світло, закривати водопровідний кран – подібні дії важливі не тільки для порядку в будинку, але і для збереження ресурсів планети, тому стежити за цим стоїть і в реальному світі.

    .