Гра Прибирання скрізь для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ігрова героїня занадто довго не слухала прохань батьків, відмовляючись прибирати у своїй кімнаті. Тепер терпіння мами досягло межі, і вона заборонила дочці йти на прогулянку в парк – досить серйозне покарання для більшості дівчаток! Але мама виявилася не такою вже суворої і дала персонажу гри шанс виправити ситуацію. Для цього треба провести скрізь прибирання, довівши кімнату до бездоганної чистоти.

    Завдання в грі виконується послідовно. Огляньте віртуальне приміщення, і зауважте в ньому червоний знак оклику. Він позначає місце, куди гра Прибирання скрізь для дівчаток привертає вашу увагу. Клікайте туди і виконуйте запропоновані дії.

    Поетапна прибирання

    Спершу збирається розкидана всюди взуття. Ви робите однакові за кольором пари і ставите їх на полички. Потім настає черга одягу, валяється на підлозі. Футболки, спідниці і шкарпетки складаються в спеціальну корзину – вам треба лише перетягнути туди всі речі курсором миші. Після цього на підлозі залишиться лише сміття, який можна сміливо відправити у збірник пилососа. Ви керуєте цим пристроєм по всій поверхні підлоги до тих пір, поки на ньому не залишиться жодного папірця і смітинки.

    Дівчинка у цій грі і справді прибирає скрізь. Вона навіть розкладає по своїх місцях дрібні предмети, що лежать на письмовому столі. Ви допомагаєте їй зібрати всі скріпки в симпатичну коробку.

    Прибирання в кімнаті особливо важлива, якщо в ній живе домашній вихованець. Причому господарю тварини треба буде подбати про їжу і комфорт своєї звірятка. У героїні цієї гри є кішка. Після того, як в спальні наведений порядок, ви приступаєте до турботі про це пушистике. Спочатку треба насипати в миску корм. І, що цілком природно, прибрати бруд з котячого туалету. Останньою дією в грі буде розчісування кішки з голови до хвоста.

    .