Гра Смурфики 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите позитивні і барвисті пригоди в стилі Маріо? Подобається веселий і добрий мультик про забавних Смурфиках? Тоді гра Смурфики 2 запрошує вас особисто взяти участь в їх пригоди.

    Чудачки з грибний країни

    Забавні сині чоловічки в різнокольорових ковпачках зовні нагадують гномиків. Але це смуфрики — персонажі популярного французького коміксу. Створив їх ілюстратор П'єр Кюллифир.

    Живуть ці веселі й життєрадісні істоти в казковій країні Смуридол в дивовижних будиночках-грибочках. Розташована їх село в дрімучої частіше серед боліт.

    Смурфики 2: графіка і геймплей гри

    По геймплею гра дуже нагадує Маріо, тільки графіка тут набагато багатше і яскравіше. Ви практично опиняєтеся в самому мультику і можете виступити головним героєм. Як і в Маріо, керуєте смурфиком «Стрілками», расправляетесь з уважність, стрибаючи на них зверху, по дорозі збирати бонуси і долаєте перешкоди.

    Місія по затриманню подарунків

    На днях в фентезійному світі смуфріков відбудеться чергове свято. У батька одного з мешканців День народження. Смурфики заздалегідь готувалися до знаменного дня, тому зібрали багато ласощів і подарунків. Але з-за витівок Гаргамеля свято під загрозою зриву.

    Цей підступний маг уособлює собою все зло, яке тільки можливо в цьому світі. Він ненавидить добрих смурфіки і всіляко їм шкодить. Цього разу він вкрав презенти і розкидав по всьому лісі. Більше того, щоб смуфрики не змогли їх повернути, він наставив на тропках пасток і злих монстрів.

    Але смурфик (син іменинника) сповнений рішучості подолати цей небезпечний шлях і отримати подарунки. Допоможіть йому в грі виконати місію. Вам належить стрибати по небезпечним платформ, через обриви, рятуватися від злих страусів і грибоежей. Збирати подарунки і поверніть смурфикам вкрадений свято!

    .