Гра Бомби 6 на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Бомби 6 на двох зроблена за мотивами класичної забави Бомбермен, що випускалася для найпростіших комп'ютерів і 8-бітних ігрових консолей. Суть гри залишилася колишньою – ви керуєте персонажем, подорожуючим з віртуальним лабіринтах і знищує за допомогою детонації бомб суперників. Ось тільки в сучасній версії Бомбермена геймерів чекає значно покращена графіка і декілька ігрових режимів.

    Підриваємо перегородки, щоб знайти артефакти

    Події гри Бомби 6 на двох проходять в дуже незвичайних місцях. Це вже не похмурі підземелля оригінального Бомбера! Ваші персонажі потраплять на бейсбольний поле, симпатичний сад, яскравий акваріум, на галявину для пікніка, в старовинний замок, на засніжений полюс, на ферму, в ляльковий будиночок. У кожній локації є перегородки, що перетворюють місцевість в подобу лабіринту. Деякі стіни дуже щільні і з ними нічого не можуть зробити навіть потужні міни. Але в грі є також руйновані предмети. Підірвавши поруч з ними бомби, ви не тільки звільніть новий прохід, але і зможете здобути корисний предмет, що дає вашому героєві яке-небудь перевагу.

    Серед трапляються в грі Бомби 6 артефактів є так звані улучшалкі: можливість ставити кілька бомб відразу, посилення вибуху, збільшення швидкості, додаткова життя для вашого героя, тимчасовий непробивний щит, рукавичка для перенесення бомб, повна невразливість. Крім цього трапляються нові види зброї, начебто вогнемета, лазера, молотка, динаміту з таймером.

    Граємо обережно, не забуваючи про цілях раунду

    Бомби в грі настільки потужні, що здатні знищити навіть того, хто їх встановив. Щоб такого не сталося, слід вчасно відводити свого робота на безпечну відстань. Гра Бомби 6 на двох пропонує кілька відмінних режимів. Варто завжди пам'ятати, якої мети слід досягти, щоб не робити зайвих дій. Іноді це не вбивство ворогів, а заняття особливих зелених зон або збір золотих монеток

    .