Гра Магазин продуктів - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Продуктові магазини відіграють важливу роль у житті суспільства – люди можуть купувати в них свіжу і смачну їжу. Часто ми не замислюємося про те, як непросто організувати діяльність навіть невеликого ларька, і вже тим більше великого супермаркету. У цій грі ви спробуєте стати власником власного магазину, будете обслуговувати приходять до вас покупців, заробляти на цьому віртуальні гроші і витрачати їх на розширення продаваного асортименту.

    Гра Магазин продуктів починається з управління тільки що відкрився супермаркет. У ньому коштує всього три стелажа для товарів, але люди з готовністю починають навідуватися сюди – можливо, їх приваблює просторий і світлий зал, привітна продавщиця і помірні ціни. На старті трудового дня всі стелажі стоять порожніми, і тільки таблички з зображенням товарів показують, що повинно знаходитися на полицях. Ще до появи першого клієнта вам варто спрямувати героїню гри в комору. Там вона набере у візок різні банки, упаковки, овочі і фрукти. Потім ви вказуєте на будь стелажів, і дівчина виставляє туди продукти для покупців. За один раз продавщиця привозить зі складу шість одиниць продукції. Вони універсальні і перетворюються на конкретний товар безпосередньо на полиці.

    Інтерфейс гри

    З допомогою спеціальних іконок кожен покупець повідомляє вам про те, що б йому хотілося придбати. За цими повідомленнями варто стежити, щоб направляти дівчину до тих полків, які потрібно заповнити саме зараз. Це важливо, так як терпіння людей не безмежне, і якщо їм доведеться довго стояти в очікуванні потрібного товару, вони просто підуть, а магазин втратить настільки значущу для нього прибуток. Щоб такого не відбувалося, варто завжди стежити за наповненістю полиць, і додавати відсутній товар, навіть коли в цей момент його ніхто не питає.

    Гру Магазин продуктів роблять особливо цікавими завдання – кожен торговий день продуктовий магазин повинен отримати певну виручку. Зробити це легко, якщо продавщиця буде не стояти на місці, а намагатися у всьому догодити клієнтам. Щоб людям було приємно відвідувати супермаркет, на його території повинна бути бездоганна чистота. Тому коли на підлозі з'являється який-небудь сміття, тут же направляйте до нього дівчину і забирайте бруд в урну.

    Управління

    Управління в грі здійснюється простими кліками – ви вказуєте свого персонажа, куди треба йти, а вона сама виконує всі необхідні дії. Час ігрового раунду обмежена, і тому не можна давати помилкові команди. А щоб заощадити навіть секунди і отримати якомога більший прибуток, варто давати дівчині цілу послідовність завдань. Наприклад, клікнувши відразу на двері складу, потім на порожню полицю і знову на склад, ви пустіть продавщицю в кругообіг доставки продуктів.

    Отримані магазином гроші витрачаються на придбання додаткових шаф. У них розташовуються свіжі види продукції, що залучає нових покупців і збільшує вашу прибуток. Відкрийте свій магазин продуктів!

    .