Гра Магазин одягу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Покупниці віртуального магазину одягу дуже люблять, коли їм виявляється підвищена увага і не терплять, якщо продавщиця змушує їх довго чекати біля дверей або навіть у кріслі. Тому коли дівчата з'являються на порозі бутіка, їх треба відразу направити на вільне місце, дочекатися, коли вони визначатися з замовленням, дізнатися, що б їм хотілося придбати, принести обрану річ з прилавка і забрати залишені на кріслі гроші.

    Головне – задоволення клієнта!

    Щоб клієнтка магазину перемістилася в крісло, спочатку треба клікнути на неї, а потім вказати на місце очікування. Через короткий час дівчина підніме руку, підкликаючи продавщицю. Вам треба клікнути на покупця, і до неї підійде працівниця бутіка. Замовлена річ покажеться на невеликий іконці близько клієнтки, але вам не треба шукати її – дуже скоро платтячко, спідничка, капелюшок, стильні окуляри або якась інша річ з'являться на стійці в лівій частині магазину. На товар, що купується, треба натиснути, а коли продавщиця візьме його, вказати їй, кому піднести річ. Коли дівчина вийде з бутіка, важливо забирати залишені нею гроші – звільняється місце для нових покупців.

    У грі магазин одягу для дівчаток користується великою популярністю, і потік клієнток постійно збільшується. Незабаром вони починають приходити парами і їм треба піднести відразу дві замовлені речі. Якщо подати товар лише одній дівчині, то бутік все одно залишать обидві – одна з них залишиться незадоволеною обслуговуванням, що завжди погано позначається на репутації магазину.

    Не втрачайте ні секунди!

    Прагніть продумувати дії продавчині і не допускати її простою, адже коли покупниці втрачають терпіння і йдуть без покупок, бутік не отримує достатній прибуток. Вона потрібна для виконання щоденного завдання і для поступового розвитку бізнесу. Ігровий героїні доведеться чимало побігати по торговому залу, адже в нових раундах вимога щодо мінімальної виручці буде посилюватися. Щоб виконувати його, в перервах між трудовими днями варто заходити в секцію оновлень.

    Гра Магазин одягу для дівчаток

    Тут продається нова взуття для продавщиці – в ній працівниця здатна переміщатися по магазину набагато швидше, і так обслуговує більше покупців. Крім того в бутік можна поставити більш зручні крісла і сучасну музичну систему, що робить клієнток більш терплячими – вони погоджуються чекати свого замовлення довше. У грі є два етапу для кожного типу оновлень.

    .