Гра Гонки стрілялки грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    У грі ви їдете з дуже небезпечного шосе – дорогу перекривають злі мотоциклісти, бандити з літальними турбо-ранцями, обладнані гарматами джипи, випускають вибухівку вантажівки... На вашій машині теж варто вогнепальний стовбур, безупинно випускає потік руйнівних куль. Щоб успішно завершити в грі гонки, стрілялки, треба спрямовувати свою зброю ворогів курсором миші, знищити всіх ворогів і дістатися до фінішу дистанції.

    Купуйте апгрейди і активуйте нові машини

    Гра Смертельні гонки дає вам спочатку дуже простий легковий автомобіль. Він здатний проїхати лише невелику відстань і незабаром буде знищений посиленим опором ворогів. Але проїхавши навіть невелику відстань і знищивши хоча б трохи бандитів, ви отримаєте бонусну нагороду. Між раундами гри вона витрачається на поліпшення характеристик машини і придбання нових автомобілів.

    Проходити гру можна з групою з трьох бойових тачок. Вони поділяються на легкові, вантажні, джипи, мікроавтобуси і потужні тягачі. Кожен апарат має свою зброю та унікальні якості, зразок запуску граду з бомб або уповільнення ворогів. Для всієї техніки купуються оновлення стандартного озброєння, броні, особливого бойового прийому. Після покупки нової машини, треба включити її в ігрову групу. Для цього слід поступово заміняти найслабші авто.

    Щоб показати в грі фантастичні результати і виконати головну місію, намагайтеся створювати свою групу з різноманітної техніки – нехай в ній будуть апарати з кулеметом, самонавідними ракетами і минометом. Так вдається боротися найбільш ефективно.

    До різних ворожим бійцям треба застосовувати відрізняються підходи. Декого потрібно зносити моментально, адже його зброя здатна вмить підірвати ваші машини.

    .