Гра Хот Вілс - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви фанат мультика Хот Вілс, без розуму від гонок, тоді запускайте гру Хот Вилс і візьміть участь у змаганні Формула-1 по трасах Монте-Карло.

    Тріумф іграшкових машинок Хот Вілс

    Під брендом Хот Вілс (Гарячі колеса) американська компанія Mattel випускає мініатюрні іграшкові автомобілі. Литі моделі масштабом 1:64 вперше з'явилися на ринку в 1968 році. Їх виготовляли за кресленнями реальних моделей авто.

    Передбачалося, що цільовою аудиторією іграшкової продукції будуть діти, але машинки стали дуже популярні і у колекціонерів. Точні іграшкові копії реальних машин справили на ринку справжній фурор. З кожним роком чисельність моделей поповнювалася й удосконалювалася.

    А в 1997 році бренд і зовсім вийшов на новий рівень великого спорту. Після того, як компанія проспонсорувала виступ гонщика NASCAR Кайла Петті на змаганнях, їм дозволили випустити іграшкові дублі машин 5 гоночних команд Формули-1.

    Небувала популярність іграшок призвела до того, що в 2003 гуду в честь ювілею бренду створили мультик про гонщиків Хот Вілс.

    Гра Хот Вілс

    Команда рятувальників Хот Вілс бореться зі злом у мультяшних світах

    Мультик переносить нас в тихий, милий містечко Филивудландс. В таких містечках ніколи нічого не відбувається. Місцеві жителі — суцільно пенсіонери, які мирно грають у гольф, та матусі, обвішані дітьми.

    Серед всієї цієї ідилії виділяються чотири телепня — відчайдушні гонщики Уайет, Брендон, Ретт, Гейдж. Вони вважають своєю місією підривати цю тиху заводь своїми гоночними витівками, щоб вона зовсім не померла від нудьги.

    Працюють ці масовики-витівники в гаражі чокнутого винахідника Гаррі. У вільний від роботи час вони стрибають у свої саморобні карти, перекривають рух і грають вуличні гонки.

    Але одного разу відбувається неймовірне: по вулицях міста вихором проноситься реактивний монстр — чорний автомобіль. Від таких швидкостей навіть у місцевих королів гонок відпадає щелепа.

    Після появи «Чорного вершника» Филивудландс занурюється в абсолютний хаос. Від радіоактивних викидів машини-монстра голуби перетворюються у гігантів і починають полювання на людей.

    Божевільний винахідник розповідає гонщикам про свого учня — «Чорного вершника» Реве та вкраденому моторі хмару, здатну перетворювати навколишні предмети в монстрів.

    Щоб зупинити цей апокаліпсис Гаррі пропонує друзям-гонщикам об'єднатися в команду рятувальників Хот Вілс. Він проводить їх в свою таємну підземну лабораторію і перетворює покарання хлопців чарівним лазером супершвидкісні гоночні автомобілі. Так команда Хот Вілс починає місію з порятунку міста від зла.

    Мультик мав величезний успіх, як у дітей, так і у дорослих, тому ліг в основу сюжетів безлічі ігор Хот Вілс.

    Побити рекорд Шумахера в перегонах " Формула-1 Гран-прі Монако

    Ця гоночна гра запрошує вас взяти участь в нові пригоди улюблених героїв з Хот Вілс. Після гучних перемог над монстрами і битв з гонщиком Ревом, хлопці стали національними героями в своїх краях.

    Тепер ці вчорашні гонщики-любителі можуть спробувати щастя в чемпіонатах з гонок для професіоналів такого рівня, як Формула-1. Вони можуть зустрітися і помірятися силами в заїзді з зірками світового рівня, такими як Шумахер.

    Гра Хот Вілс

    Отже, сьогодні ви один з гонщиків Хот Вілс. У грі ви берете участь в гонці Формула-1 Гран-прі Монако. Швидше сідайте в грі в свій суперкар і візьміть участь у шаленому заїзді по вулицях Монте-Карло.

    Вигляд у грі Хот Вілс, на жаль, не як у Undegraund: дорога не перед вами, а вид з висоти, немов зйомка з вертольота. Зате, так огляд більше. Графіка в грі добре промальована, але все відображено в мініатюрі.

    У грі ви мчіть на переповненій машинами трасі. Причому відрізок шляху, як і в реальних гонках Формули-1 Гран-прі, дуже великий. Вам доведеться подолати безліч кілометрів складної дороги. Інші машини при вашому наближенні, немов інтуїтивно, починають зміщуватися на вашу смугу, прагнучи загородити проїзд або замкнути в кільце.

    Вижити в такій дорожньої битві нелегко. У грі доведеться весь час лавірувати між машинами. При зіткненні з них летять іскри або йде дим, а ваш рівень життя зменшується. Збирайте в грі здоров'я бонуси, щоб збільшити свою витривалість. Здолавши 5 рівнів і виграти перегони Формула-1.

    .