Гра Вуличні гонки грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Підшукуєте гонку з класною 3D графікою, в якій можна по-справжньому відірватися? Фанатеете від фільму «Форсаж» і мрієте відчути себе лихим вуличним гонщиком? Тоді поспішайте зануритися у світ божевільних швидкостей і гоночного свавілля в грі Вуличні гонки.

    Божевілля на вулицях мегаполісу

    Сьогодні ви зможете відчути себе героєм фільму «Форсаж». Уявіть, що ви відчайдушний гонщик-одинак, такий, як Брайан. Ви мрієте потрапити в саму круту банду гонщиків у місті, як у Торетто. Але так просто туди не візьмуть. Ці люди тримаються однією сім'єю і не люблять чужинців. Потрібно проявити себе крутим водилой і втертися до них в довіру.

    Кращий спосіб засвітитися і привернути до себе увагу екстремалів — влаштовувати вуличні гонки серед білого дня по переповнених дорогах. Така божевільна їзда дозволить в грі відточити свою водійську майстерність до досконалості. Отже, сідайте в грі за кермо і покажіть, на що ви здатні на дорозі.

    Всього в грі вам надається три авто, які будуть відкриватися поступово при успішному проходженні рівня, і кілька трас. У першому левел вам пропонується влаштувати неймовірний заїзд по жвавих вулицях мегаполісу.

    Дороги тут нагадують наші рідні — російські. Вони суцільно пориті вибоїнами, а розгільдяї-майстри замість ремонту тільки позначили ями шашечками. Ваша задача в грі: умудрятися лавірувати між цими дорожніми перешкодами. Зіткнення з ними знижує швидкість у грі.

    А ще під час вуличної неймовірною гонки в цій грі у вас будуть плутатися під ногами інші водії, весь час перестраивающиеся на сусідні смуги.

    Збирайте по дорозі розкидані пачки грошей. Головне не збивати перешкоди і не врізатися в інші автомобілі. Швидкість в гонці буде автоматично зростати після кожного пропускного пункту. Щоб керувати машиною, використовуйте «Стрілочки».

    .