Ігри Динозаври 2: починаємо полювання - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Динозаври – одне із самих кровожерливих істот, що живуть на планеті Земля. Хоч завжди і вважалося, що вони вимерли багато мільйонів років тому, їм вдалося повернутися, і тепер вони дуже швидко поширюються по всьому світу. Ваше завдання, щоб зупинити злих істот, які зустрінуться на вашому шляху.

    Гра Динозаври 2: починаємо полювання, відноситься до жанру 2D стрілялок, де основним засобом для пересування буде елітний бойовий автомобіль, оснащений різним зброєю. Спочатку вам буде доступний лише кулемет, але можна знайти і дещо серйозніше. У нижній частині дисплея знаходиться смуга, що показує ваше нинішнє положення щодо проходження рівня. Для того щоб успішно пройти локацію, вам знадобиться знищити всіх супротивників і доїхати при цьому до кінця лінії. На самому початку гри, в кузов автомобіля завантажать кілька важливих предметів — яєць.

    Для того щоб перейти на наступний рівень, потрібно їхати акуратно не втративши при цьому жодного з завантажених в багажник яєць. Їх кількість буде відображатися у верхній частині екрана, тому ви завжди дізнаєтеся, якщо раптом втратите одне. Самі вороги в грі Динозаври 2, зустрічаються різні, одні будуть вельми слабкими супротивниками, інших вбити буде набагато складніше. Тому їхати треба не поспішаючи, щоб вистачило часу для отстреливания, що гнобить вас динозавра. До того ж, за знищення супротивників, ви будете отримувати монети. Вони необхідні для придбання більш потужного зброї, такого як базуки, вогнемети і т. д.

    Управління і графіка

    Для того щоб керувати автомобілем при цьому також вести вогонь по динозаврам, вам потрібно клавіатура і миша. Рух здійснюється клавішами стрілок, а для прицілювання потрібно наводити курсор миші і клікати по лівій кнопці, щоб стріляти. Картинка в грі просто чудова для даного жанру. Місцевість, на якій ви будете пересуватися, виглядає вельми привабливо. Извергающиеся вулкани, що літають в хмарах птеродактилі, все це, безумовно, захоплює дух і робить процес проходження більш захоплюючим.

    .