Гра Спликс Іо - грати в Splix.io онлайн безкоштовно на весь екран

    Проходження

    Опис Гри

    Ця дивна гра особливим чином об'єднала бурхливе життя бактерій агарио і прагнення різних живих істот захоплювати територію. Всі гравці тут отримують під свій контроль постійно рухоме створення, яке треба направляти по навколишньому многопользовательском світу за допомогою стрілок або кнопок WASD. Коли воно повзе, то схоже на довгого черв'ячка, але попереду його не чекає ніякої корм, який би дав можливість вирости. Черв'яки в гру залишають за собою кольоровий слід, і позначають частину локації, як свою. Завдання гравця — поширити вплив на якомога більший шматок простору, але при цьому не стати жертвою інших черв'яків.

    Прямокутний світ

    Гра Спликс Іо пропонує геймерам унікальний кубічний світ. Його можна навіть порівняти з аркушем з зошита в клітинку. Коли черв'ячок повзе, він залишає за собою лінію з послідовності зафарбованих клітинок. Щоб захопити багато клітин, треба зробити гак і повернутися до масиву своїх клітин. Чим більший гак зробить персонаж гри під час вилазки, тим значніше збільшаться його завоювання. Але це створює додаткові ризики для спликс іо гравців — адже кожен тут повинен стежити за всіма іншими.

    Гра Спликс Во

    Не перетинати дороги!

    Як і в інших іграх типу agar.io, тут світ насичений боротьбою і конкуренцією. Намагаючись захопити територію, гравці нерідко залазять на чужі області. Якщо їм вдасться поповзати по них, а потім замкнути гак на своїй зоні, то квадратики конкурента забарвляться в колір спритного злочинця. І це ще цілком нешкідливий рівень протиборства в грі! Адже після цього потерпілий може продовжити грати і навіть повернути втрачені області.

    Але у кожного з учасників гри є можливість вмить знищити і черв'ячка, і його території. Це виходить зробити за тим же принципом, що і в класичних іграх змійках — коли черв'яки стикаються один з одним в процесі виповзання за межі своєї території, один з них гине. Жертвою стане той, чий слід буде протаранений головою іншого черв'яка. Гра Splix.io підвищує рейтинг учасника за такі вбивства. Також вони вчиняються, щоб прибрати конкурентів і убезпечити свої володіння від потенційних нападів.

    Варто врахувати, що правило класичних ігор змійок про зіткненні з власним хвостом працює і в цій багатокористувацької забави — наїхавши на свій слід черв'як губить сам себе.

    .