5 ночей з Фредді 3

    Проходження

    Опис Гри

    Жадаєте сплеску адреналіну? Підшукуєте страшилку, від якої захоплює дух від жаху? Любите гри в стилі point-and-click і хоррор? Тоді картель кошмарів, що ховається під виглядом безневинного атракціону для діточок, кличе поринути у світ, просочений страхами і жахами, в грі 5 ночей з Фредді 3. Відзначитися хоробрістю запрошуються всі фанати страшилок, у кого кишка не тонка витримати випробування агоніями жахів.

    Маніяк атракціону кошмарів

    Гра 5 ночей з Фредді 3 — це третя версія знаменитої серії ігор жанру survival horror, розробленої Скоттом Коутоном. Традиційно дії цієї кровожерливої гри розвивалися в піцерії, оснащеної ляльками-аниматрониками для розваги дітей. Але в цей раз розробники відійшли від правил і перенесли місце дії ігри на територію Луна-парку.

    Сюжет гри оповідає, що після трагічних подій, що розгорнулися в піцерії Фредді, її остаточно і безповоротно прикрили. Проте популярність цих монстероидных ляльок була так велика, що через 30 років місцевий бізнесмен ризикнув відкрити розважальний Луна-парк з виступами роботів. Але ситуація, як завжди, вийшла з-під контролю і обернулася кошмаром.

    Гра 5 ночей з Фредді 3

    Щоб вникнути в суть сюжету, давайте заглянемо в передісторію гри ведмедик Фредді 3. У цьому містечку орудував маніяк-вбивця, якого прозвали «Фіолетовий людина». Його жертвами стали п'ятеро діточок. Крім дітей, цей маніяк ненавидів аниматроников, тому розібрав 4-х роботів з команди ведмедики Фредді.

    І ось одного разу вночі маніяк потрапляє в злощасний Луна-парк. Душі вбитих дітей оточують його, прагнучи помсти. Щоб сховатися від душ месників, Фіолетовий людина забирається в приміщення, яке не було доступу у ляльок-роботів. Там він знаходить костюм аніматроніка Спрингтрапа і ховається в ньому від примар. Але лихою долі костюм стає для маніяка смертельною пасткою.

    Гра Фредді 3 оповідає, що костюм Спрингтрапа був створений так, щоб його міг одягати людина. Однак тести показали, що він нестабільний, тому користуватися костюмом було заборонено. Варто було людині зробити різкий рух або проникнути вологи — і костюм включав режим аніматроніка, який вбивав знаходиться всередині.

    Фіолетовий людина з гри ведмедик Фредді 3 не знав про це, тому, коли він засміявся в костюмі, механізми эндоскелета покрили тіло маніяка, змусивши вмирати в страшній агонії.

    Жахи від заходу до світанку

    У грі 5 ночей з Фредді нещасного охоронця з минулих версій ігор знову пощастило влаштуватися працювати вночі в смертельно небезпечне місце. Тепер йому належить охороняти вночі атракціон «Страшилки Фазбеара: Хоррор-атракціон».

    в порівнянні з тими страхіттями, які чекають Майка на атракціоні, минулі витівки ведмедики Фредді — сущі дрібниці. Охоронцю також потрібно буде витримати жахи ночі від заходу до світанку.

    Але в цей раз в грі Фредді 3 у вашому розпорядженні не буде ні рятувального ліхтарика, ні маскуючої маски, ні захисних дверей, ні попереджуючим шкатулки, ні енергії.
    Гра 5 ночей з Фредді 3
    Зате в грі на ніч ви отримаєте другий планшет, щоб відслідковувати стан систем. Всього в грі їх три: система вентиляції, камер та аудіо-пристроїв. Щоб усунути збої в програмах, перезавантажуйте систему через планшет. Вентиляція подає повітря, без якого герой гри помре. Система камер дозволяє стежити за подіями на атракціоні (пересуваннями Фредді і т. д.). Перемикайтеся в грі між камерами, використовуючи кнопку «Map Toggle».

    Способи відбиття атак у грі

    • Аудіо-система дозволяє відтворювати звуки Хлопчика з кулями, які притягують увагу Спрингтрапа. Використовуйте це, щоб відвернути в грі увагу монстра.
    • Щоб не дати Спрингтрапу і Фредді проникнути до вас через вентиляцію, перекривайте її гратами, клацаючи на камеру подвійним кліком.

    Головні противники

    У грі головними ворогами героя виступають не мишко Фредді і його кровожерлива лялькова братва, а антагоніст Спрингтрап. Тільки його нападу у цій версії гри несуть гравцеві смерть. Мишко Фредді та інші лялькові монстри в цей раз позбавлені цієї прерогативи. На частку ведмедики Фредді та інших фантомів випало лише лякати героя і заважати йому оборонятися від жорстокого вбивці Спрингтрапа.

    Пам'ятайте: якщо ви переможете в грі, то атракціон і всі монстри будуть спалені, а душі вбитих дітей знайдуть спокій.

    .