5 ночей з Фредді 4

    Проходження

    Опис Гри

    Любите адреналінові ужастики? Ця гра змусить вас тремтіти від всепоглинаючого жаху, наповнивши страхом кожну клітинку тіла. Познайомившись з командою монстрів ведмедики Фредді в грі 5 ночей з Фредді 4, ви зрозумієте, що навіть уявити собі не могли, що таке справжній страх, який доводить до параної. Влаштуйте іспит своїм нервам і хоробрості і спробуйте пережити 5 найбільш кошмарнейших ночей у своєму житті.

    Зародження монстрів

    Ця страшилка жанру хоррор від знаменитого інді-розробника Скотта Коутона є заключною частиною серії ігор про монстра мишка Фредді. Цього разу дії гри переміщуються з нещасливої піцерії та атракціону страхів у дитячу кімнату нещасного дитини, раніше потерпілого від кровожерливості Фредді.

    Тепер геймеру доведеться вночі грати не изведенным страхами сторожем, а маленьким дитиною. Щоб краще вникнути в сюжет, давайте заглянемо в передісторію гри.

    Головний герой гри 5 ночей з Фредді 4 — малюк, який згадувався в третій частині гри. З вини жорстокого маніяка Фіолетового людини дитина постраждала від Укусу 87». Маніяк ненавидів дітей і добре знав пристрій аниматроников, тому налаштував ведмедика Фредді напад.

    Гра 5 ночей з Фредді 4

    Одного разу зі своїми друзями дитина зазначав іменини в тій піцерії. Шибеники піднесли малюка, щоб він поцілувався з мишком Фредді, аніматроніку і засунули в рот. Сльози дитини потрапили на пружини механічного пристрою, і пащу Фредді сомкнулась, відкусивши дитині частина мозку. З тих пір аніматроніки зійшли з розуму і стали агресивними маніяками, орудующими вночі.

    Розгул звірячих кошмарів в дитячій кімнаті

    У грі ведмедик Фредді 4 замість офісу сторожа ви опинитеся в дитячій кімнаті укушеного Фредді малюка. Для захисту у грі 4 набагато менше коштів — всього лише двері і ліхтарик. Зате монстри стали ще беспощадней і жахливіший.

    Тварини нападають в грі з чотирьох сторін:
    • ліжко, що стоїть позаду геймера;
    • шафа в центрі кімнати;
    • дві двері з різних боків спальні, ведуть у коридор.

    Навколо вас згущується і тисне на нерви непроглядна темрява ночі. Зумієте чи ви протриматися в цьому пеклі 5 ночей з одним лише ліхтариком, затиснутим в кулачку переляканого малюка? Час і гра покажуть!

    Коли в грі Фредді 4 на годинник проб'є північ, вам потрібно напружити свій слух і увагу і стати мегасфокусированным, оскільки ведмедик і його люта банда виходять на полювання. Вслухуйтеся в найменший шерех, адже небезпека може ховатися за будь щелкой.

    Уважно стежте у грі за шафою, дверима, що ведуть у кімнату, і ліжком. Як тільки ви почули шурхіт, значить, там причаїлися монстри. Відразу закривайте двері і прислухайтеся, коли рух відновиться. Кроки або дихання має поновитися через 3 секунди. Остерігайтеся світити ліхтариком в залі в цей момент, інакше ведмедик Фредді і його банда вас уб'ють.

    Також в грі життєво важливо іноді світити на іграшковий аналог ведмедики Фредді, що сидить на ліжку. Це дозволить відлякати монстрів міні-Фредді. Якщо цим нехтувати, то коли зберуться три іграшки, завітає і сам лютий монстр Кошмарний Фредді.

    Ще в грі ведмедик Фредді 4 необхідно прикривати дверцята шафи і виділяти їх, щоб злякати Кошмарного Фоксі.

    Після кожної пережитої ночі геймеру буде відкриватися міні-гра. Всього їх вісім і одна жахливіше іншого.

    Гра 5 ночей з Фредді 4

    Люті вбивці з команди ведмедики Фредді

    Кошмарний Фредді — ваш основний противник в грі 5 ночей з Фредді 4. У нього стало ще більше зубів і іклів, а з тулуба ростуть головешки «страшилок» міні-Фредді, які виникають на ліжку. Виганяйте їх світлом, інакше з-під ліжка нападе Кошмарний Фредді.

    Кошмарний Бонні монстероидный кроль-аниматроник. Вилазить лівих дверей. Почувши його дихання, закрийте в грі двері і почекайте, коли він піде. Тоді можна посвітити ліхтариком в отвір.

    Жахлива Чіка — кровожерлива курка. Виникає в правій двері. Якщо ви регулярно не перевіряєте двері, то вона пошле вночі в кімнату Кошмарного Кексу.

    Кошмарний Фоксі — мерзенний лис, ховається в шафі. Закривайте дверцята і чекайте, поки він перетвориться на іграшку.

    Всього в банді Фредді 14 монстрів, включаючи ведмедика. Будьте пильні — і ви переживете 5 ночей!

    Управління в грі Фредді 4

    У головній грі
    Щоб закрити двері, використовуйте клавішу «Ctrl». Вмикайте ліхтарик мишкою.
    У міні-іграх
    Для пересування задійте «WASD». «X» — для активації бонусу двох годин. Вмикайте освітлення «Ctrl».

    .