5 ночей з Фредді 2

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте неймовірні жахи жанру хоррор? В захваті від квестів-жахів? Тоді запускайте цю культову страшилку і пориньте в 5 ночей небачених кошмарів.

    Піцерія Фредді Фазбера

    Гра 5 ночей з Фредді 2 — це захоплююча компіляція жанрів квестів point and click і страшилок хоррор. Ігрова естетика і механіка страшилки про Фредді влаштована так, що сприяє наростанню почуття тривоги, страху, нав'язливої параної. Саме тому гра отримала високу оцінку критиків і безмірну популярність у фанатів фільмів жахів.

    Сюжет страшилки переносить нас у вже знайому з минулої версії гри піцерію Фредді Фазбера. Після трагедій і кошмарів, що розігралися там минулого разу, піцерія була тимчасово закрита. Однак жадібний до грошей власник закладу купує нових аниматроников на заміну спятившим і знову відкриває піцерію.

    Погане швидко забулося і залишилося в минулому, і в ресторан Фредді Фазбера знову потекли натовпи народу. Тепер відвідувачів веселять не тільки мишко Фредді і його команда. Їх ряди поповнили нові лялькові роботи. Але змінили вжиті власником зусилля ситуацію або вночі тут знову панує божевілля кошмарів? Про це ви дізнаєтесь, поринувши у гру Фредді 2.

    Гра 5 ночей з Фредді 2

    «Вій» у піцерії

    Пам'ятаєте, як у творі Гоголя «Вій» бурсак повинен був відчитувати ночами молитви над мертвою панночкою, і які жахи він пережив за ці кілька ночей? Гра 5 ночей з Фредді 2 запрошує вас опинитися в аналогічній ситуації і відчути, що значить справжній страх, від якого кров леденіє в жилах і волосся дибки стає на голові. Чи вистачить у вас сміливості і холоднокровності, щоб витримати це випробування жахом?

    Головним персонажем гри ведмедик Фредді 2 і потенційною жертвою спятивших електронних мисливців виступає охоронець закладу — Джеремі Фітцджеральд. Хлопець купився на запевнення власника, що аніматроніки замінені і з минулими кошмарами покінчено. Саме цим довірливим бідолахою і належить виступати в грі геймеру.

    Лише на місто опустилася ніч, і привиди містичної піцерії ожили і взялися за старе. Тільки жахи ночей минулій версії гри, в порівнянні з грою Фредді 2, здадуться сторожу просто курортом. Адже тепер банда ведмедики Фредді стала ще більше, коварней, небезпечніше і кровожадней, а способів захисту від неї ще менше.

    Як грати в гру 5 ночей з Фредді 2

    Грати в ужастики про мишка Фредді — завжди дуже страшно, але разом з тим і надзвичайно захоплююче. Викид адреналіну підстьобує шукати в неймовірних ситуаціях неординарні способи для порятунку. Тож озброюйтесь хоробрістю — і вперед!

    В першу ніч, як тільки Джеремі заступить на службу, йому подзвонить телефонний людина. Це попередній сторож, який вже пройшов жахи ночі і знає, як впоратися з монстрами. Новачкам варто уважно прислухатися до його порад.

    У цій версії гри більше не вийде ховатися від атаки Фредді і його монстрів в офісі. Стежити за дверима теж більше не потрібно, оскільки їх просто не буде. Зате в грі ведмедик Фредді 2 охоронець отримує на озброєння камуфляжну маску, що імітує морду Фредді, планшет і ліхтарик.

    Гра 5 ночей з Фредді 2

    В приміщення охоронця веде кілька вентиляційних шахт і основний тунель: саме ці підходи використовують Фредді і його банда нападу. Щоб контролювати в грі шахти, подсвечивайте їх вночі, натискаючи на стінах кнопки. Врятуватися від нападу більшої частини аниматроников у грі допомагає маска Фредді. Від інших доведеться рятуватися за допомогою світла: вони його бояться. Вмикайте підсвічування на стінах, світіть на них ліхтариком (для його активації натискайте клавішу «CTRL»).

    Найбільш агресивний і небезпечний в цій грі аниматроник — Маріонетка, оскільки нападає несподівано і стрімко. Готуйтеся до її атаці, як тільки замовкне музична шкатулка. Щоб завжди бути напоготові і готовим до нападу монстра, слідкуйте за допомогою камер за скринькою. Вчасно підзаряджайте камеру, затиснувши її на якийсь час мишкою.

    З кожною новою вночі агресія спятивших роботів зростає. Витримати такий шалений наступ тварюк вдасться не кожному. У вигляді втішного презенту для загиблих гра передбачила ряд міні-ігор, які відкриваються після смерті героя.

    Якщо ж гравцеві вдалося витримати всі ночі, то йому відкривається в грі бонусна ніч з вибором рівня складності від 0 до 20.

    .