5 Ночей З Фредді 1

    Проходження

    Опис Гри

    Любите гри жанру хоррор? Обожнюєте полоскотати нерви леденять кров жахами про кошмарних монстрів? Досить хоробрі, щоб особисто відправитися в саму клоаку жахів і не зійти з розуму серед божевілля кошмарів? Тоді культова гра 5 ночей з Фредді 1 запрошує вас випробувати себе кошмарами.

    Містична піцерія

    Гра ведмедик Фредді 1 створена Скоттом Каутоном в 2014 році і вважається однією з кращих ігор в жанрі хоррор. Автору вдалося розробити для фанатів страшилок справді неординарний проект. Він поєднав в одному сюжеті які пробирали до мозку кості кошмари і закручений інтригуючий квест. Гра відразу знайшла відгук в серцях фанатів жанру страшилок і стала культовою.

    Дії цього ігрового фільму жахів про 5 страшні ночі розгортаються в далекі 90-ті роки. В одному з міст США процвітає піцерія. Особливість її успіху, порівняно з конкурентами, полягає в тому, що в цій піцерії дітей розважають іграшкові аніматори. Цілий ансамбль веселих ляльок влаштовує дітворі завзяті подання.

    Гра 5 ночей з Фредді 1

    Аніматроніки — це ляльки, які, завдяки роботі складного механізму, немов живі. Технічна начинка іграшок прихована під їх ошатним та святковим костюмом. Запрограмовані роботи здатні посміхатися і т. д. Головним аниматроником в піцерії в грі 5 ночей з Фредді 1 виступає ведмедик з доброю посмішкою і гарним бантом. Все це спричиняє у заклад натовпи відвідувачів і забезпечує власникам надзвичайні доходи.

    Але одного разу все змінюється. У Фреді та інших іграшок злітає програмне забезпечення. На одній з вечірок аниматроник кусає дитини. Власнику б відразу віддати роботів в лагодження перепрограмування, але жадібному скнару шкода витрачати гроші.

    Щоб мікросхеми Фредді та інших менше руйнувалися, власник прийняв рішення не відключати роботів на ніч і залишати під наглядом сторожі. Але чи врятує це рішення ситуацію? Це ви зможете відчути на власній шкурі, коли будете грати в гру.

    Вціліти серед ожилих кошмарів

    Гра Фредді 1 починається з того, що власник містичної піцерії розшукує сторожа на ніч у свій заклад. Оголошення в газеті приваблює молодого хлопця Майка.

    Робота сторожем вночі в піцерії спочатку здається йому не курній і надзвичайно легкою. Тільки згодом він розуміє, чому за ночі пообіцяли таку високу оплату.

    Спочатку герой гри думає, що стежити за мишком Фредді та іншими ляльками через камеру — простіше простого. Перспектива працювати вночі в темряві не особливо турбувала тоді сторожа. Він вирішив, що власник просто економить електроенергію.

    І тільки в першій нічній зміні Майк зрозумів, що заробітки можуть коштувати йому життя. Серед ночі по телефону Майку дзвонить колишній сторож, щоб попередити його про небезпеку. Він запевняє, що ночами ведмедик Фредді та інші роботи прагнуть прорватися до офісу охорони.

    Живої людини Фредді та інші механічні створіння можуть сприйняти за основу свого костюма і спробувати одягнути на себе.

    .