Гра Зомботрон 3: машина часу - грати онлайн безкоштовно для хлопчиків

    Проходження

    Опис Гри

    Бій з зомбі — це вічна тема комп'ютерних ігор. І ти зможеш знайти на нашому сайті дуже багато якісних аркад і стрілялок, але гра зомботрон 3: машина часу виділяється з їх числа! Це 3 частина гри, так що якщо ти не проходив попередні, краще почни з них. Ну а тут ти летів на космічному кораблі і на тебе хтось напав. Твій корабель підбили і його довелося посадити на невідому і не обследованную планету. А вийшовши з корабля на тебе відразу напали монстри! Добре, що в твоїх руках була крута гармата, з якої вбити цих монстрів зможе навіть дитина!

    Але вони лізуть на тебе з усіх щілин! Крім зомбі, найстрашнішими твоїми ворогами будуть скелети, адже одні бігають набагато швидше і б'ються використовуючи металеві ножі! Всього кількох ударів вистачить для того, щоб тебе прикінчити! Але навіть після смерті тобі не доведеться починати рівень спочатку, ти просто повернешся до останнього збереженню! Але врахуй, що вмираючи, ти втрачаєш багато грошей, які можна було б витратити на поліпшення свого костюма, ну а ще ти втрачаєш свій час!

    Особливості гри в зомботрон 3

    Костюм — це окрема історія. Крім того, що він броньований, він дозволяє тобі дуже високо стрибати, використовувати зілля, броню і відновлювати рани, отримані в битвах з монстрами. Справжній нано-костюм з Крайзиса! Але тут, замість прибульці вторглися на землю будуть зомбі. Кількість твоїх життів виміряється у відсотках, так що можна буде відразу зрозуміти використовувати зілля для їх відновлення! У скринях, крім монет, ти зможеш знайти бронєвой жилет, який виступає в ролі другої смужки з життями. Одягається він автоматично, так що знайшовши його, ти зможеш стати ще більш захищеним.

    Гра Зомботрон 3

    Що ж до зброї, то тобі в костюм його влазить всього 3 штуки. На початку гри — це ніж і автомат, але у міру проходження буде з'являтися і інша зброя. Для того, щоб викинути попереднє і одягнути нові, потрібно буде натиснути клавішу «E». Ніж найменш ефективний при битвах, але їм можна скористатися для знищення стаціонарних об'єктів — візків, бочок і дверей. Для того, щоб стріляти тобі потрібно мишка і якщо у тебе ноутбук з тачпадом, то грати в зомботрон 3 буде не дуже зручно, так як ти будеш постійно промахуватися!

    Так що краще пошукай мишку і підключи її до свого ноутбука! Твої патрони, як і в реальному житті, не нескінченні, так що витрачати їх потрібно з розумом. Якщо ти будеш влучно цілиться і стріляти прямо в голову зомбі, то тобі потрібно менше куль, ніж якщо ти будеш стріляти в усі напрямки. Брак патронів особливо буде відчуватися на останніх рівнях, коли монстри статут дуже сильними, небезпечними і броньованими.

    Гра Зомботрон 3

    Карти в грі теж унікальні. На твоєму шляху будуть попадатися бочки з пальним, які при вибуху будуть нищити все довкола. Щоб підніматися вгору тобі доведеться користуватися ліфтами, які активуються все тією ж клавішею «Е». 3 частина зомботрона отримала ще більш серйозні графічні поліпшення, а ще нових монстрів, що володіють значними розмірами і сотнями життів! Крім звичайної стрільби, на рівнях ти будеш вирішувати ще й важливі тактичні завдання.

    Тобі треба додуматися вчасно знищити бочку з пальному або наприклад вирішити складну задачу по з'єднанню дротом і подачі електрики. У якості підказок, на твоєму екрані будуть з'являтися зелені написи, які дозволяють зрозуміти, яку кнопку потрібно буде натиснути. Поступово ти вивчиш всі комбінації і активні клавіші, адже їх всього дві: E — відкрити скриню, натиснути на кнопку і зробити будь-яка інша дія, а R — перезарядка активного зброї.

    .