Гра прекрасна Принцеса Софія - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите добрі і барвисті ігри для дівчаток за мотивами відомих мультфільмів, якщо обожнюєте казки про принцес, тоді гра Принцеса Софія прекрасна доведеться вам за смаком. Злісні родичі вирішили зганьбити Софію перед гостями. Допоможіть дівчинці виплутатися з важкої ситуації.

    Від сільської дівчинки до прекрасної принцеси

    Кожна дівчина в глибині душі мріє стати принцесою. І у деяких це виходить! Казка малює нам дивовижну історію про чудесне перетворення звичайної дівчинки в принцесу. У грі добра і життєрадісна дівчинка Софія жила разом з мамою Мірандою в країні Волшебнии. Разом вони працювали у сільському магазинчику.
    Якось королю Роланду II потрібні нові черевики. За вказівкою його величності в замок закликали башмачницу з найближчого села. Міранда була так гарна, що король миттю закохався. Після весілля Софія з Мірандою стали жити в замку. Так Софія стала прекрасною принцесою.

    Недоброзичливці Софії

    Нові родичі і прислуга злюбили простолюдинку, вылезшую «з грязі в князі». Згідно грі, рідна донька короля принцеса Ембер була дуже розпещеним і самозакоханою особливою. Вона звикла, щоб все в житті було тільки для неї. Ембер не бажала ділити з сестрою батьківську любов. Принцеса всіляко шкодила Софії в грі, а чаклун Седрік їй в цьому допомагав.

    Порятунок вечірки!

    Принцеса Софія задумала влаштувати чудову вечірку в грі. Але підступна принцеса Ембер і маг Седрік і тут придумали, як зірвати захід і зганьбити Софію. Перед самим приходом гостей Седрік з допомогою магії измазал і перемішав весь посуд у грі. Прекрасна Софія просто в шоці! Не допустіть, щоб дівчинка вдарила обличчям в бруд перед вищим світлом. Допоможіть Софії в грі швидко розсортувати посуд, скласти в посудомийну машинку і все перемити. Також встигніть швидко розкласти чисті прилади і посуд на стіл.

    .