Гра Мити машину

    Проходження

    Опис Гри

    Відомий ігровий персонаж, Принцеса Софія Прекрасна, пробує себе в різних професіях, і зараз вона стала пожежної. Це благородне заняття – рятувати від пожежі людей, тварин, рослини, будівлі. Пожежна команда часто виїжджає на виклик у віддалені місця, змушена пробиратися на машині по бездоріжжю і бруду. Від цього і від летить сажі сяючий червоний автомобіль швидко втрачає свою чистоту, покривається плямами. Такий зовнішній вигляд ніяк не сприяє ні авторитету пожежної служби, ні позитивному внутрішньому настрою її співробітників. Тому в грі вам пропонується вимити машину пожежних, використовуючи для цього зручні та ефективні інструменти.

    Усі дії тут проходять по підказок програми. Гра Мити машину вказує, який предмет треба брати з верхнього меню і як його слід використовувати. Спочатку автомобіль потрібно гарненько обдати потужними потоками води. Беріть шланг і водіть нею по всій поверхні машини до тих пір, поки не заповниться спеціальна шкала готовності. Таким же чином на автомобіль наноситься шар піни – покрийте бульбашками весь корпус! Змивається чистячий засіб знову водою зі шланга.

    Дуже брудним в пожежній машині виявилися колеса. Їх треба окремо намилити, використовуючи для цього губку, а потім потерти спеціальною щіткою. Щоб червоний автомобіль сяяв, немов новий, на нього наноситься спеціальний поліроль, який потім ретельно втирається ганчірочкою.

    .