Гра Поні Креатор 3Д російською мовою - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо б у вас була можливість створити конячку для мультфільму Дружба це чудо, то якою б вона стала? Завдяки цій чудовій грі, ви тепер можете реалізувати свої фантазії на екрані! Створена вами поні — це не просто малюнок, а тривимірний об'єкт, який можна всіляко обертати, тонко змінювати його позу, активувати різноманітні рухи Таким чином, забава з створенням конячок стає багатофункціональним творчим інструментом. Щоб отримати від гри Поні Креатор 3Д російською мовою максимум радості, вам варто спершу розібратися з її численними можливостями.

    Кожна деталь зовнішності змінюється — гра може практично все!

    Ця онлайн гра про поні є однією з кращих, існуючих в Інтернеті. А все завдяки різноманітності закладених у неї налаштувань. Наприклад, вам пропонується змінити форму голови і тулуба тварини, задати загальний колір шерсті, виділити на неї цятки, зафарбувати їх окремим відтінком. Підібрати тип гриви і хвостики, залити яскравими квітами окремі пасма волосся поні.

    Надіти на конячку браслети, корону і взуття, вибрати класні аксесуари, такі як навушники або стильний комірець. Активувати ріг або крильця, змінити їх колір, форму і розмір. Подовжити ноги поні, розширити її тулуб, зменшити голову... І названі опції — лише мала частина того, що доступно в грі! Конячки, створені тут, можуть дуже відрізнятися один від одного, і важко буде повірити, що вони народжені однією ігровою програмою. Поні Креатор 3Д дозволяє вас проявити всі свої творчі здібності і зробити справжній шедевр!

    Поні креатор 3Д російською мовою

    Багато елементів зовнішності персонажа ігри об'єднані єдиним стилем. Наприклад, є дві частини гриви та хвоста, називаються однаково, речі, що відносяться до персонажів мультфільму Травень Літтл Поні. Але гра не обмежує вашу свободу! Ви можете дотримуватися один стиль в зовнішності або проводити сміливі експерименти. Як щодо поні з тілом робота, крилами дракона, в капелюсі Еппл Джек і взуття Селестии? А що незвичайне зможете придумати Ви?

    Поні Креатор 3Д: і нехай ваш герой оживе!

    Створена вами героїня на екрані здатна рухатися, і ви з нею зможете зробити навіть невелику мультяшну сцену. Вмикайте анімацію і стежте, як ваше творіння почне бігати або літати на екрані. Заходьте у відповідний пункт меню гри, і переміщайте суглоби конячки, щоб поставити їй унікальну позу. З безліччю налаштувань легко розібратися, так як онлайн гра Поні Креатор 3Д зроблена російською мовою — все можна зрозуміти, уважно читаючи пункти меню.

    .