Гра Створи свою поні 3 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    З моменту появи мультфільму Мої милі поні: Дружба це Чудо пройшло вже багато часу, але маленькі конячки досі залишаються одними з найулюбленіших дитячих інтернет персонажів. Особливо популярні вони у дівчаток, так як мультфільм в першу чергу розрахований на жіночу аудиторію. А як відомо дівчинки — це творчі особистості, які люблять малювати, розфарбовувати і створити щось нове. Гра створи свою поні 3 — це приголомшливий редактор персонажів з мультфільму Дружба це Чудо.

    Гра Створи свою поні 3

    У цьому редакторі ви зможете зробити як вже відомих героїв, так і придумати своїх власних, за допомогою величезної кількості налаштувань. Тут ви зможете редагувати практично всі складові зовнішності поні, починаючи від кольору і форми їх копит, а закінчуючи виразом на мордочці і кольором очей. А якщо у вас не вистачає фантазії, то можна взяти вже готову модель, згенерувавши її випадковим чином. Для цього достатньо натиснути на кубик розташований вгорі екрану.

    Особливості інтерфейсу

    Для початку давайте ознайомимося з інтерфейсом даного редактора. Нагорі гри ми бачимо кілька кнопочок. Всі вони є технічними і служать для того, щоб полегшити процес створення персонажа. Кнопочка зі знаком питання дозволять вам побачити довідку, завдяки якій ви дізнаєтеся про основні особливості редактора і зможете швидше навчитися з ним працювати. Правда довідка доступна лише англійською мовою, так що ми перевели всі пункти на англійську мову. За знаком питання можна побачити кнопочку зі знаком «з». Натиснувши на неї, ви побачите інформацію про розробників гри.

    Потім йдуть дві стрілки «вправо» і «вліво», які дозволять вам відміняти і повертати вже зроблені дії. Наприклад, розфарбувавши волосся в червоний колір, натиснувши на іконку «вліво», волосся стануть того кольору, якого вони були до розфарбовування, а натиснувши на «вправо» знову стануть червоними. При натисканні на кубик поні буде створено випадковим чином, а кругова стрілочка знищить все, що ви зробили. Значок з фотоапаратом дозволить вам зберегти отриманого персонажа в 3 різних видах — картинку без заднього фону, картинку з заднім фоном і малюнок у форматі png» не має фону. Трохи нижче квадратних іконок знаходиться одна з найголовніших функцій у гру створи свою поні 3 — редактор поз. У нього є два режими — ручний і автоматичний.

    Гра Створи свою поні 3

    В ручному режимі ви зможете самостійно, з допомогою мишки, змінювати положення вашого героя. Для цього наведіть мишку до частини тіла поні і коли вона загориться зеленим, зробіть трансформацію. Для того, щоб змінити зовнішність героя в автоматичному режимі, необхідно перейти в розділ «FINISH» і вибрати потрібну позу. Вибір поз вражає, причому вибравши одну з них, ви зможете настроїти її мишкою в ручному режимі. Завдяки такій кількості налаштувань, ви зможете розташувати свою поні в будь-яке місце і надати її тельцю будь-який вид. Цікавіше всього створити конячок в летючому або прыгающем положенні. Крім того, в цьому розділі ви зможете змінити ще й положення голови конячки.

    Створюємо свою поні

    Ну а тепер перейдемо до зміни зовнішності. У цій грі ви можете змінити будь-які деталі зовнішності коней. Для редагування поні перейдіть в категорію «create», яка в свою чергу поділяє на три розділу «body», «head» і «hair». У «body» ви зможете змінити розмір, товщину ніг і товщину грудей коня. А також тут можна змінити колір, вибрати відповідну забарвлення для тулуба і копит поні. Завершальним штрихом буде можливість додавання крил.

    «head» ви зможете повністю змінити мордочку вашого персонажа. Тут можна вибрати вираз обличчя, кольори, форму, розмір і колір очей, форму вушок і навіть створити свій власний ріг. У «hair» можна додати вуса, змінити зачіску і хвостик, а також розфарбувати волосяний покрив в різні кольори. Гра Створи свою поні 3 має категорію «accessories», в якій містяться всілякі аксесуари. Тут ви зможете додати головний убір, окуляри і навіть роги. Одягнути один з варіантів одягу і навіть підібрати підвідні прикраси. В категорії «finish» ви зможете вибрати локацію, на якій буде знаходиться створений вами поні.

    P. S. На жаль автор заборонив публікувати на сторонніх сайтах 3 версію свого редактора, так що тут розташована його демо версія. Опис незабаром буде змінено.

    .