Гра Розбий машину

    Проходження

    Опис Гри

    Гоночні змагання джипів проходять на дуже жорстких умовах. Мало того, що в якості трас вибрано небезпечне бездоріжжі, так ще й учасники заїздів намагаються атакувати машини конкурентів, сповільнюючи їх швидкість і навіть повністю руйнуючи чужу техніку. Гра Розбий машину пропонує спробувати свої сили в цьому напруженому змаганні!

    Ваш позашляховик спочатку обладнаний найпростішою захистом і озброєнням. Але і стартове завдання досить легке – треба прийти до фінішу в першій трійці. Успіх у заїзді відкриє доступ до поліпшень. Деякі з них стосуються тільки зовнішнього вигляду машини. Її можна забарвити в новий колір, нанести на корпус яскраві малюнки. Інші оновлення прямо впливають на характеристики джипа в гонці – це встановлене на передньому бампері зброю, розташована по всій машині броня, підсилювачі коліс.

    Це обладнання обов'язково стане в нагоді в нових рівнях гри. У них, наприклад, треба зруйнувати хоча б одну чужу машину, відірватися від переслідування поліцейських.

    Для активації зброї слід натискати спеціальну кнопку. Ви зумієте нападати на що їдуть поруч суперників, пробиваючи їх машини шипами, розрізаючи їх бензопилою... Від атак знижується запас цілісності техніки. Варто пам'ятати, що такі ж напади можуть відбуватися і з боку конкурентів, тому в грі і дається броня. Хоча однієї її недостатньо, та краще буде ще і не потрапляти в зону дії чужої зброї. Машина руйнується і від неакуратне водіння. Щоб такого уникнути, зміцнюйте колеса і слідкуйте за рівновагою під час стрибків.

    .