Гра Кітті

    Проходження

    Опис Гри

    Популярна японська кішечка «Хелоу, Кітті» вирушила на захоплюючу велосипедну прогулянку. Їй доведеться подолати кілька яскравих локацій, наповнених складними гірками та цінними бонусами. Щоб успішно завершити заїзд ігри, Кітті необхідно стежити за рівновагою свого маленького велосипеда.

    Коли вона набирає більшу швидкість і так в'їжджає на гірку, та стає трампліном. Велосипед трохи підстрибує в повітрі і може відхилитися від цього вперед або назад. Якщо ви не допоможете Кітті повернути рівне положення коліс, вона потрапить в аварію і її поїздка на цьому закінчиться. Кішечка продовжить подорож з початку рівня, але втратить одну спробу. Гра Кітті дає їй десять життів і їх повинно вистачити на проходження усіх рівнів.

    Щоб пройшовши гру, Кітті встановила рекорд за набраними бонусів, їй треба не пропустити на трасах жоден рожевий бантик. Найчастіше вони підбираються дуже легко, але все ж треба стежити, щоб велосипед не проскочив артефакт. Іноді розумніше трохи знизити швидкість велосипеда, і так убезпечити Кітті при стрибках на гірках і зібрати всі бонуси. Чим далі кішечка просувається в грі, тим складніше стають траси, але з вашою підтримкою вона впоратися з будь-якими завданнями!

    .