Гра Енгрі бердз гоу - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Століття технологічного прогресу приніс розвиток у всі сфери діяльності людини. Ігрова індустрія не стала винятком. З просуванням технологій користувачам стали доступними улюблені ігри на комп'ютерах і девайсах. Гра Енгрі берс гоу стала флеш-анімаційним продовженням серії, чудової якості, ігор від відомого ігрового бренду Rovio Mobile.

    У даній версії гри користувачеві за допомогою «червоної птахи» необхідно зібрати як можна більше хітів і монет. За які, в подальшому, можна придбати додаткові навички та поліпшення. Щоб проходити на наступні рівні і набирати ще більшу кількість балів і золотих монет.

    Управління та особливості геймплея

    Управління птахом в Енгрі берс гоу здійснюється з допомогою кнопок вгору — стрибок, вниз — присідання (для проходження вузьких ділянок карти). Особливістю гри є динамічний рух ігрового світу назустріч героєві, що нагадує швидке переміщення «злий птахи» по ігровій карті.

    За велику кількість набраних хітів, отримуємо золоті монети, які можна придбати: щасливе кільце удачі, супер-крила для 400-метрового швидкісного спринту, захист від нападу, крила для польоту крізь забуття і спільне проходження за допомогою одного. А дошка результатів покаже всі ваші успіхи і динаміку розвитку героя — «Реда».

    Багатьом гравцям давно відомо, що будь-яка іграшка з серії Енгрі берс — це завжди захоплюючу і затягує дію. Її відрізняють продуманий у всіх дрібницях геймплей і сюжетна лінія, просте і інтуїтивне управління, безліч поліпшень і різнотипних ворогів. Більше сотні героїчних птахів і різноманітних суперників; велику кількість світів, карт і місцевостей; устаткування та матеріалів, які необхідно знищити, розбити, проколоти або підірвати.

    Серія ігор, з головними героями птахами, має приголомшливу популярність у світі. За її мотивами знімають дитячий серіал в кількох сезонах. Із звичайної розваги для дітей, вона перетворилася у світовий бренд. Популярність перейшла не тільки на безліч платформ і гаджетів, але і в друковану індустрію, мультиплікацію, виробництво різноманітних товарів з символікою Енгрі берс. А в 2016 році планується вихід повнометражного фільму.

    Це розвага завоювало весь світ, його перекладають на різні мови не тільки професійні розробники, але і звичайні ентузіасти. Серія захоплюючих аркад Енгрі берс — це потіха для величезної кількості дітей всіх вікових категорій. Від неї важко відірватися, адже дух суперництва неможливо приборкати в людині — це його сутність.

    .