Гра Енгрі Бердз 2 (Ангри бердз 2) - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Представлена гра Ангри Бердс 2 розроблена на основі портативних флеш-технологій. Які дозволяють «оживляти» яскраві і барвисті зображення персонажів і окремих елементів світу. У цьому розвазі потрібно проїхати на трехкорпусной дерев'яній возі, в якій встановлено потужний мотор. Нею керують полюбилися всім дітям і дорослим герої світу Ангри Бердс: Ред, Свин, Чак і Стелла.

    За кожну відмінно проведену гонку, в якій ваша швидкісна карета прийшла першою до фінішу за найменший час, було зібрано максимум цукерок і збито велика кількість свиней, ви отримуєте залікові зірки. Які можна використовувати для відкриття нових героїв. У першій главі вашої надзвуковий возом буде керувати червона птах — Ред. Це найзнаменитіша, сильна і швидкісна пташка, яка відмінно справляється з дерев'яною возом. Для відкриття гоночної свині необхідно мати в наявності 6 зірок. Свин — швидкий і досвідчений пілот, який не щадить своїх суперників. І може долати великі відстані в польоті на возі.

    Особливості управління

    Щоб вашої візком управляла сама швидкісна птах у світі необхідно витратити 12 зароблених зірок. Жовта птах — це швидкість і натиск. Чудовий Чак відмінно справляється з усіма суперниками і не залишає їм жодного шансу на перемогу або обгін. Мила і красива рожева пташка — Стелла. Вона вражає своєю елегантністю і майстерністю під час випередження суперників і може робити прискорення, які дозволяють наздогнати і перегнати будь-якого супротивника. Щоб відкрити можливість посадити її в кокпіт гоночного транспортного засобу потрібно витратити 18 зірок.

    Керування візком здійснюється з допомогою клавіш клавіатурного курсору. Натискаючи стрілку вгору, збільшуємо швидкість візка, стрілка вниз — сповільнюємо рух. Зверніть увагу на стрілки вправо і вліво, вони опускають і піднімають в горизонтальній площині віз. Будьте уважні, у цих клавіш існує певна інерція руху. А саме, вони досить чутливі до натискання: після відпускання клавіші моторизована віз ще може лічені мілісекунди опускатися/підніматися. Гра енгрі бердз 2 має досить просте, але при цьому цікаве управління.

    Тактика проходження

    Кілька слів про тактику проходження рівня. Загальним правилом для всіх карт є збільшення швидкості перед підйомом. Не забувайте про горизонтальне пікірування в повітрі і намагайтеся вирівняти віз в польоті тому, що під час приземлення вона відразу стає на всі колеса і швидко стартує з місця — це в кінцевому рахунку дозволить відірватися від своїх переслідувачів. А сукупність таких випереджень дозволить випередити своїх суперників на значну відстань на фініші змагання.

    Гра Енгрі Берс 2 захоплює своєю динамікою і духом змагання на незвичних засобах пересування. Буде дуже цікава для дітей. Але якщо ви думаєте, що вона дуже «дитяча» то спробуйте дійти в ній до кінця. Виберіть свого гонщика! І станьте кращим пілотом у ралі-рейді по пересіченій місцевості!

    .