Гра Fish.io - грати в Фіш Іо (Риб Іо) онлайн безкоштовно

    Внимание! Если игра не запускается - скачайте Unity 3D Player по ссылке unity3d.com/webplayer/

    Проходження

    Опис Гри

    У віртуальному океані цієї гри мешкає безліч різноманітних риб, дрібні і великі. Занурюйтеся і ви в ці небезпечні води! Спочатку, гра Fish.io запропонує вибрати зовнішній вигляд вашого персонажа. Спочатку доступно лише дві риби, але накопичивши бонусні монети, можна активувати нові яскраві образи. Гроші здобуваються на полюванні за морськими мешканцями.

    Напружена боротьба за виживання в Fish.io

    Почавши грати в Фіш Іо, ви опинитеся у великому тривимірному просторі. Тут все дуже схоже на реальний океан — всюди колишуться водорості, видніються коралові рифи, величезні камені, загадкові затонулі об'єкти, повзають краби, снує дрібна рибка, перебувають великі хижаки. Ваша рибка спочатку не може похвалитися розмірами, і тому всюди її підстерігає небезпека. Але гра Фіш Іо сповнена і таких істот, які виходить поїдати відразу зі старту. Для цього треба підпливти до них впритул і атакувати їх гострими щелепами. Вода наповниться кров'ю, а ваша риба почне свій шлях у жорстокому світі.

    Управління в грі Риби Іо здійснюється за допомогою клавіатури і миші. Кнопки WASD відповідають за переміщення підводного героя. Лівий клік активує укуси. Правий клік — це поглинання їжі.

    Їсти у віртуальному світі Fish.io можна не тільки риб, але і морських зірок, молюсків, креветок. Це простіше, так як вам не доведеться проявляти мисливську майстерність — такі мешканці моря малорухливі і їх легко з'їсти. Вам навіть не доведеться гризти їх щелепами. Досить активувати поглинання, і жертва буде з'їдена. Настільки легка здобич дає зовсім трохи очок досвіду. А адже щоб риба зросла, гра вимагає «наїстися» на певну суму. Щоб швидко просуватися в ігровому розвитку, вам варто нападати саме на риб. Це вимагає певної спритності, але зате і швидко наситить. Кожна з'їдена жертва наповнює шкалу ситості в нижній частині екрана. Щоб перейти на наступний рівень зростання, її треба довести до максимуму.

    Гра Fish.io

    Починайте з режиму глядача, а потім занурюйтеся в захоплюючі пригоди

    Онлайн гра Fish.io має два режими: ви керуєте рибою або стаєте спостерігачем. Освоюватися з небезпечними правилами виживання варто з режиму глядача — ви озирніться на віртуальній карті, простежте за діями інших риб. Але справжнє веселощі починається тоді, коли ви самі попадаєте в океан. Цікавіше активно брати участь у всіх подіях! Плавайте по околицях, разыскивайте видобуток, вплутуйтеся в бійки, тікайте від великих ворогів. Онлайн гра Фіш Іо дає вам повну свободу пересування.

    Чим більша ваша риба, тим більше корму їй доступне. Але завжди знайдеться ще більш сильне створення, розглядає ваш персонаж, як поживне ласощі. Наскільки у вас вийде розвинути свою рибину, не попавшись ні в чиє голодне черево? Грати в Fish.io онлайн дуже цікаво, адже завдяки цьому симулятори ви занурюєтеся в великий підводний світ зі своїми небезпеками і прекрасними пейзажами.

    Принцип симулятора Фіш Іо схожий на інші безкоштовні ігри агарио. Але він відрізняється класною 3D графікою, що робить його по-особливому цікавим. В залежності від потужності вашого комп'ютера, можна змінювати відео-налаштування, активувати різноманітні графічні опції. Завдяки цьому Fish.io зможе нормально працювати практично на будь-якому комп'ютері.

    .