Гра Знайди 5 відмінностей на картинках онлайн

    Проходження

    Опис Гри

    Світ темних картинок, таємничих знаків і загадкової атмосфери вже тут! 40 готичних малюнків з красивими дівчатами, темними замками, потайними дверима і страшними істотами, готові і чекають поки ви розгадає всі їхні таємниці! З-за готичного стилю, шукати відмінності стають складніше, так як видозмінені предмети на темному тлі практично непомітні. Тут вас ніхто не обмежує в часі і в кількості кліків, так що ви будете сидіти за малюнком, поки не відкриєте кожну, з його таємниць.
    Світ недобрих казок і темної магії прекрасний.

    Нехай він не наділений всіма кольорами веселки, а обмежується лише темних спектром, представлені тут картинки захоплюють дух і змушують перепроходити їх знову і знову. Дівчина гот перебуває в іншій реальності, де досі їздять старовинні поїзда, або демонесса з темними крилами і білосніжними волоссям — це тільки маленька частина від того, що ви зможете тут побачити. Понад 40 малюнків перенесуть вас в інший світ і не пройшовши їх ви, не відірветься від цього захоплюючого заняття!

    Гра знайди 5 відмінностей на картинках можливо підійде не всім, але ми впевнені, що в аудиторії нашого порталу, знайдуться поціновувачі жанру Фентезі, які прийдуть в невимовний захват від побаченого! Любителі аніме теж будуть в захваті, так як тут буде кілька малюнків виконаних в популярному Японському стилі. На кожній з картинок знаходите по 5 відмінностей, а якщо не вийде, то скористайтеся підказкою, яка стає активною кожні 30 секунд! Але користуватися ними не дуже цікаво, вдавайтеся до підказок тільки в крайньому випадку!

    .