Гра Знайди відмінності на картинках для дітей онлайн

    Проходження

    Опис Гри

    Маленькі діти дуже люблять красиві кольорові картинки! Але крім графіки гра, теж повинна бути простою та цікавою. Щоб навіть самий маленький хлопчик зумів розібратися в тому, що йому треба зробити. Тут все враховано — адже малюнки в грі дуже барвисті і сподобаються будь-якій дитині, а інтерфейс до неподобства простий!

    Гра знайди відмінності з картинками для дітей, зроблена як паперова книжка з переворачивающимися сторінками. Такий ефект скевоморфизма повинен дуже сподобатися юним глядачам, так як він додає реалістичність відбувається на екрані. У книжці під названої Джесми і Джек, розповідається про маленьку дівчинку вийшла погуляти зі своєю маленькою, але веселою собачкою. Ця історія має дуже крутий поворот і несподівану розв'язку, так що пройдіть її цілком.

    На кожній сторінці книги, шукайте по 5 відмінностей. Помітити зайві предмети дуже легко, а от виявити відсутні, буде важче. Не варто тикати мишкою по всьому екрану, адже за невірний клік будуть відніматися по 5 очок, а за кожне знайдене відмінність, 5 очок буде додаватися. Виконавши завдання, на екрані покажуть скільки балів ви набрали і якщо це число буде негативним, то це погано! Дізнайтеся, чим закінчилася історія про дівчинку, яка вирішила прогулятися по парку зі своєю собачкою і після цього подумайте яку мораль можна з нього винести.

    .