Гра Таксі по місту - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Таксі по місту запрошує вас у віртуальну копію Лондона. Незважаючи на те, що в британській столиці є метрополітен і безліч одиниць громадського транспорту, тут залишається високим попит і на послуги таксистів. Хтось дуже поспішає і не може чекати, поки підійде найближчий автобус. Комусь треба їхати з великою сумкою, яку набагато зручніше покласти в багажник машини, ніж тягати за собою по вагонах підземки. Такі та багато інших клієнти будуть користуватися вашою машиною, сплачуючи гроші за швидку поїздку в потрібне їм місце.

    Слідкуйте за картою і шукайте нових клієнтів

    Таксі в грі оснащено дуже зручним навігатором. На ньому показана схема міста і виділяються важливі точки: місце перебування машини, положення клієнта і пункт призначення. Стежити за картою потрібно, щоб розуміти, куди варто їхати, і як максимально швидко туди дістатися.

    Періодично ви будете отримувати повідомлення від диспетчера. Він приймає замовлення по телефону і направляє ігрове таксі по місту, вказуючи, на якій вулиці очікує клієнт. Вам не обов'язково знати лондонські назви – озвучені диспетчером місця показуються на карті зеленим кольором. Прямуйте туди, і побачите позначене місце посадки пасажира. Це виділений прямокутник і ваше таксі має зупинитися точно на ньому. Так в машину увійде клієнт, ви дізнаєтеся, куди йому треба їхати і побачите нову точку на карті міста. Пункт призначення вказується в рядку меню нижнього і позначається червоним кольором на плані міських вулиць.

    Гра Таксі по місту

    Доставляти клієнтів названі ними місця потрібно настільки швидко, наскільки це взагалі можливо. Чим раніше виконується замовлення, тим більше чайових отримує таксист. А якщо надмірно затягнути, то може вичерпатися час на таймері і ви взагалі не отримаєте винагороду. Секунди, що залишилися на виконання замовлення, показуються у верхньому меню.

    Для висадки пасажира, вам треба зупинити машину на такому ж прямокутнику, що позначає і місце посадки.

    Не варто під час гри їздити по місту безцільно, очікуючи вказівок від диспетчера. Набагато краще уважно оглядати вулиці і самостійно шукати клієнтів. Багато людей приймають рішення їхати на таксі спонтанно, виходять на дорогу і починають «голосувати», зупиняючи проїжджаючі машини з «шашечками». Ці місця позначаються на вулиці точно так само, як і клієнти, які подали заявку диспетчеру. Якщо ви бачите виділений прямокутник, сміливо можете на ньому зупинятися і так підбирати нового пасажира. Його доставка не буде відрізнятися від виконання диспетчерських замовлень – ви побачите пункт призначення на карті, отримаєте обмеження по часу і повинні будете зупинити машину точно на прямокутнику-цілі.

    Ремонт і дозаправка машини

    Лондон живе своїм бурхливим життям навіть в ігровій віртуальності – вулицями то і справа їздять інші машини, і в цьому трафік вашого таксі треба виважено вибирати собі шлях, уникаючи зіткнень. Від них не тільки втрачається дорогоцінний час, але і поступово руйнується машина. Мало хто з клієнтів буде радий користуватися послугами подряпаного і пом'ятого таксі, адже по місту набагато приємніше їздити в сяючому, красивому автомобілі. До того ж, рано чи пізно неакуратна їзда приводить до виходу з ладу важливих деталей машини – вона вже не справляється зі своїми обов'язками і може просто зупинитися.

    Звичайно, в напруженому лондонському трафіку буде непросто повністю уникнути аварій. Особливо для початківців таксистів, які тільки вивчають місто і пристосовуються до їзди по вузьких вуличках. Добре, що гра Таксі по місту передбачила ремонтні станції, де за помірну плату відновлять цілісність вашої машини.

    Стежити за поточним станом автомобіля можна за спеціальним приладам, розташованих у правому верхньому куті ігрового екрана. Коли стрілка на шкалі цілісності почне наближатися до небезпечної зони, вам варто завершити активний замовлення і їхати на станцію техобслуговування. Буде дуже добре, якщо ви дізнаєтеся її розташування заздалегідь, і не будете потім панічно петляти по місту.

    Гра Таксі по місту

    Ще одне корисне місце в місті – це заправки. Поки ще люди використовують двигуни внутрішнього згоряння і палять в них бензин, вони просто змушені періодично заправляти баки авто свіжою порцією палива. Щоб не залишитися без рушійної енергії, поглядайте іноді на шкалу повноти паливної системи. Якщо бензин почне підходити до кінця, варто загорнути на заправну станцію.

    І ремонт, і поповнення запасу палива проходить так само, як здійснюється посадка пасажирів. Ви зупиняєтеся в спеціально позначеному прямокутнику, а працівники відповідної служби швиденько виконують свої обов'язки. Природно, для цього у вас має бути достатньо грошей, зароблених розвезенням пасажирів.

    .