Гра Таксі 2

    Проходження

    Опис Гри

    Виявляється, для таксиста знайдеться справа не лише у великому місті, але і в красивій сільській місцевості. Тут, звичайно, клієнтів буде не так багато, але зате у них і менше можливостей у користуванні громадським транспортом. Нерідко знаходиться хтось, хто бажає швидше дістатися в потрібне йому місце. Гра Таксі 2 надасть таких клієнтів, а вам залишиться тільки швидко і безпечно доставити їх в зазначений пункт призначення.

    Хоча насамперед таксі слід підібрати пасажирів. Вони очікують на віддалі, і вам краще уважно вивчити карту, щоб зрозуміти, де стоїть клієнт. План місцевості показується на початку раунду і його виходить викликати у процесі гри, натиснувши на кнопку підказки. Точно так само треба запам'ятати і місце висадки. В окремому рівні треба обслужити лише одного клієнта, але на це дається обмежений час – не вклалися у відведені хвилини, починайте місію заново!

    Граючи в Таксі 2, вам потрібно дуже дбайливо ставитися до своєї машини. У неї, звичайно, є досить великий запас міцності, але і він вичерпається, якщо ви регулярно будете стикатися з перешкодами. А так як дорога обрамляється земляними стінами, ймовірність пошкодити авто виявляється дуже високою.

    .