Гра Соник 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Їжак по імені Соник був придуманий ще на зорі розвитку відеоігор. Геймери познайомилися з ним у 1991 році, керуючи пригодами синього героя в грі «Їжак Соник», випущеної під 16-бітові консолі. Потім з'явилося безліч інших ігор з його участю, і образ Соник міцно увійшов в історію ігрової культури.

    У грі Sonic 2 ми знову зустрічаємо синього їжака бігають по віртуальним локаціях. Він збирає золоті кільця і протистоїть своєму головному ворогу – підступного доктора Роботнику. Кільця розсипані по численних острівців. Більшість з них розташовані низько, і Сонику достатньо лише промайнути повз, щоб забрати цінні артефакти у свою скарбничку.

    Але є і такі кільця, що висять на невеликій висоті. Щоб підхопити їх, героєві треба стрибати. Завдання це цілком легка і вам для активації стрибка досить тільки натиснути пробіл на клавіатурі. Але на ділі виявляється, що якщо непродумано скакати за золотом, можна направити свого героя прямо в прірву між острівцями.

    Мета ігри про соніка

    Основна мета стрибків в грі – подолати провали і пробігти по дистанції як можна більшу відстань. Тому під час забігу Соника, вам варто насамперед стежити за його безпекою, а вже потім дбати про накопиченні кілець. Довжина острівців і провалів між ними буде різна.

    Іноді треба добігти до самого краю і стрибати вже звідти, щоб дотягнутися до віддаленій опори. Але буває і так, що попереду прірва занадто вузька, а наступний острів надто маленький. У таких ситуаціях Сонику потрібно скакати заздалегідь, щоб отримати простір для підготовки до наступного стрибка.

    Гра Соник 2

    Зібрані колечка приносять бонусні очки. Їх кількість визначає фінальний результат гри. Соник має в запасі три спроби. Поки вони ще є в наявності, герой буде повертатися після загибелі на стартову позицію і пробувати пробігти ту ж дистанцію спочатку.

    Разом з кільцями в грі зустрічаються і інші корисні предмети. Наприклад, це артефакт посиленого стрибка. Підібравши його, Соник зможе підскочити не на звичайну висоту, а буквально злетіти в повітря. В цьому є і позитивна сторона, так як в піднебессі його чекає несподівано велике скупчення колечок, то платформа-веселка з повними цінностей мішечками. Гра Соник 2 не дуже складна, але при цьому викликає безліч позитивних емоцій.

    Цікаві моменти

    Але з-за високих стрибків, Соник може потрапити в неприємності – адже він приземляється «наосліп», чому є небезпека впасти у провалля. Ефект високого стрибка дають також пружинисті платформи, для активації яких необхідно, щоб Соник приземлився безпосередньо на них.

    Чим довше герой біжить по локації, тим вище стає його швидкість, і тим різноманітнішим буде навколишня місцевість. З'являться острівці, що висять на другому ярусі. Там теж є кільця, і Сонику безпечніше збирати їх у височині, адже падаючи звідти, він часто потрапляє на нижню опору.

    Гра Соник 2

    Крім бонусних артефактів герой зустрічається в грі Соник 2 зі злісними супротивниками. Насамперед, це Роботнік – негідник, що давно мріє захопити владу над світом. Він прагне зібрати всі магічні Смарагди Хаосу, перетворює добрих істот у дистанційно керованих роботів. Цього разу Роботнік виявився менш підступним. Він намагається припинити біг Соник сам або з допомогою поплічників. Але герой просто зносить перешкоди зі свого шляху – можливо саме тому він не знижує швидкість у грі.

    Як здобути перемогу

    Щоб встановити гідний результат в ігровому забігу Соника, вам слід проявити уважність і високу швидкість реакції. Не варто засмучуватися, якщо спочатку їжачок часто буде летіти в провали – адже він живе у віртуальній реальності і здатний відроджуватися неймовірно багато разів. Зате ви придбаєте важливий ігровий досвід і згодом зможете більш чітко керувати стрибками Соника.

    Хто знає, як далеко вам вдасться провести героя після достатньої ігрової тренування! Гра Соник 2 буде цікава і тим, хто вперше знайомиться з цим персонажем. Вона хороша повною відсутністю сюжету – просто завантажуєте її у вікні браузера, і тут же утягуєтесь в динаміку ігрових пригод.

    .