Гра Рапунцель бродилка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте гостросюжетні пригодницькі бродилки для дівчаток? Любите чарівні історії про казкових принцес? Фанатеете від мультика про прекрасну златовласці Рапунцель? Тоді запускайте гру бродилку для дівчаток Рапунцель і допоможіть Фліну врятувати свою кохану з темниці відьми.

    Золотокосої ув'язнена вежі

    Дивовижну принцесу з казки Рапунцель придумали брати Грімм. Потім за їх знаменитому сюжетом Дісней зняв мультиплікаційний серіал, а игроделы — масу романтичних ігор для дівчаток.

    Ця казкова красуня володіє унікальними чарівними волоссям, які досягають у довжину 21 метр. Своє дивовижне ім'я Рапунцель і магічні властивості волосся вона отримала від квітки, що врятував її від смерті, але відняв свободу. Давайте заглянемо в передісторію і дізнаємося про сумну долю цієї казкової принцеси, томящейся у в'язниці.

    Гра Рапунцель. Бродилка для дівчаток

    Злісна відьма Готель знайшла чудовий квітка, здатний дарувати вічну молодість. Але її плани заволодіти ним порушила королівське подружжя. Вагітна королева захворіла, тому, щоб врятувати немовля, використовували цю квітку. Волосся народженої дівчинки Рапунцель успадкували чарівні властивості квітки.

    Так як для отримання вічної молодості у відьми Готель не вийшло заволодіти квіткою, то вона краде дитини, наділеного властивостями. Чаклунка заточила маленьку принцесу Рапунцель у високу вежу і видавала себе за матір. Так би дівчинка і провела все життя в цій темниці, якби злодюжка Флін її не врятував.

    Але Готель пускає за ними в погоню своїх поплічників. У підсумку, Фліна садять під арешт, а Рапунцель повертають під замок до відьми.

    Гра бродилка для дівчаток Рапунцель: порятунок коханої

    Як тільки Флін втік з в'язниці, в яку його заточила злобна чаклунка Готель, щоб розлучити з Рапунцель, він одразу кинувся рятувати кохану. Лицар прибіг до славнозвісної вежі, в якій відьма утримувала дівчину. Відкрилася перед ним картина шокувала героя в шок. Готель перетворила вежу в неприступну фортецю, щоб Флін ні за що не зміг дістатися до милої. Адже стара відьма була зацікавлена, щоб Рапунцель назавжди залишилася при ній, щоб чаклунка могла користуватися чарами волосся дівчини і жити вічно.

    Якщо раніше вежа була просто високим, то тепер її оточував неприступний рів, заповнений водою. Але і це б півбіди, якби Готель не наповнила його кровожерними піраньями. Риби повинні були охороняти дівчину від бажаючих пробратися в башту.

    Гра Рапунцель. Бродилка для дівчаток

    Але для справжнього кохання немає непереборних перешкод. Доблесний лицар Флін сповнений рішучості штурмувати барикади ворога.

    Ваше завдання в грі бродилки для дівчаток Рапунцель: допомогти Фліну подолати цю смертельну оборону і врятувати принцесу. Якщо ви виявите достатню спритність, кмітливість і відвагу, то допоможете люблячим серцям з'єднатися.

    Як грати

    Щоб запустити бродилку, відразу натискайте клавішу «Enter». У грі ви виступаєте в ролі Фліна Райдера. Лицар стоїть на березі глибокого рову. Його прекрасна кохана Рапунцель кличе його до себе, визираючи з віконця вежі.

    На березі лежать цеглу, що залишилися від будівництва вежі. Управляйте пересуваннями Фліна з допомогою «Стрілок». У грі потрібно підвести героя до будматеріалів, щоб він підняв цегла. Тепер повертайтеся до водяного рову і починайте будувати міст. Успіх в бродилки для дівчаток буде залежати від вашої швидкості і спритності: у грі рахунок йде на час.

    Основна складність цієї захоплюючої бродилки для дівчаток у тому, що в грі лицарю врятувати Рапунцель постійно заважають підлі помічники чаклунки: піраньї і птиці. У грі у вас є 4 життя, щоб пройти маршрут. Потім доведеться починати знову. Намагайтеся ухилятися від охоронців, щоб вони вас не вбили.

    І ось, нарешті, диво! Міст побудований, рів подолана і Флін стоїть прямо під віконцем дами серця. Але злі чари чаклунки знову розлучають пару. Магія переносить Рапунцель на вершину височенній скелі. А навколо неї кружляє підступна птиця, готова на смерть розклювати будь-якого, хто до неї наблизиться.

    Допоможіть Фліну знову відбудувати міст, але тепер на гору, обійти охорону і дістатися до Рапунцель в цій захоплюючій бродилки для дівчаток. Від ваших геймерських талантів залежить, чи зможуть закохані бути разом чи ні. Не підведіть їх!

    .