Гра Рапунцель: Заплутана історія - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите казкові історії про прекрасну Рапунцель, обожнюєте возитися з різними масками, тоді запускайте гру Рапунцель: заплутана історія і вилікуєте прищики у бідолашної принцеси.

    Заплутана історія: у заручниках у прищів

    Принцеса Рапунцель, як і будь-яка дівчина, уболевает про свою красу і всіляко намагається про неї піклуватися. Тим більше що представниці королівських кровей належить виглядати належно персони її положення.

    Роки життя в похмурому ув'язненні відьми в заплутаній історії наклали відбиток на героїню гри Рапунцель. Поле того, як принцеса вийшла з мороку на світло божий по її шкірі пішло роздратування. Можливо, позначилося вплив сонячних променів, на звикли до сутінків шкіру, а можливо, це алергія на рослини або незвичну для неї палацову кухню. Як би те ні було, але прекрасне личко Рапунцель посипали огидні прищі.

    Гра Рапунцель: Заплутана історія

    Принцеса навіть впала у депресію. Їй соромно в такому вигляді показатися на люди, особливо на очі коханому Фліну. Рапунцель переживає, що якщо Флін побачить ці мерзенні прищі, то може розлюбити її. Тому принцеса замкнулася в своїх покоях у палаці і нікого не пускає до себе.

    Батьки дівчини серйозно стурбовані цією заплутаною історією з прищами. Вони не хочуть, щоб їх дочка, яка і так півжиття провела в ув'язненні у відьми, і далі продовжувала вести затворническое існування.

    Вони зверталися до найкращих лікарів і чарівникам, щоб вилікувати свою доньку. Пообіцяли навіть в нагороду полкоролевства того, у кого вийде привести її личко в колишній вигляд. Але магія виявилася безсила перед прищиками і змови лікарів нічого не дали.

    Але ми то з вами, сучасні дівчатка, знаємо вірний засіб від будь-яких проблем зі шкірою — косметологія.

    Косметичні процедури для порятунку принцеси

    У грі Рапунцель: заплутана історія вам належить виступити особистим косметологом принцеси і врятувати її від окупації прищів, щоб вона знову повернулася в суспільство.
    У вашому розпорядженні буде цілий арсенал косметичних засобів, масок і пристосувань. Правильно проводите косметичні процедури — і успіх буде гарантований.

    Графіка в грі по-справжньому мультяшна і барвиста. Відчуваєш, ніби знаходишся в самому мультфільмі і приймаєш участь у заплутаній історії про долю героїні. Приємна сприятлива музика налаштовує на позитивний лад.

    Гра Рапунцель: заплутана історія. Починаємо косметичний сеанс

    Отже, ми з вами в царських покоях принцеси Рапунцель. На поличках в меню гри розставлені різні баночки і необхідні інструменти. Відкриваємо спочатку синеньку баночку. Вона розташована з лівого боку на верхній поличці. За допомогою пензлика наносимо на обличчя спеціальний склад, який очистить пори від бруду. Для цього затискаємо ліву кнопку мишки і водимо пензликом по обличчю, поки склад не покриє всю його поверхню.

    Потім беремо в правому куті екрану душ, підносимо його до обличчя Рапунцель і, затиснувши ліву клавішу мишки, здійснюємо змиваючі руху. Коли склад змитий, беремо рушник і протираємо обличчя насухо. Тепер шкіра добре очищена й підготовлена до процедур.

    Далі вибираємо жовтий тюбик ліворуч у нижньому куті. Підносимо його до прищиків і обробляємо їх. Склад проникне глибоко в пори, вб'є мікроби і зніме запалення. Бачите, як прищики моментально стали зникати?

    Гра Рапунцель: Заплутана історія

    Тепер переходимо до зволожуючих процедур. Відкривайте зелену баночку, розташовану на другій поличці зліва. Наносьте на обличчя зволожуючу огіркову маску. Вона живить шкіру необхідною вологою, щоб вона виглядала свіжо. Коли маска мала свій ефект, її в грі потрібно змити водою, а потім протерти обличчя Рапунцель рушником.

    Щоб особа отримала поживні елементи, ми наносимо на шкіру відновлює маску з рожевої баночки. Після його застосування шкіра Рапунцель буде квітучою і доглянутою.

    Тепер, коли з прищами остаточно покінчено, переходимо до брів Рапунцель. Беремо в руки щипчики, підносимо їх до брів і, натискаючи на ліву кнопку мишки, выщипываем стирчать волосинки.

    Косметичний сеанс завершено успішно. Принцеса Рапунцель дивиться в дзеркало і захоплюється своєю красою. «Я тепер така раскрасавица! Спасибі», — говорить вдячна Рапунцель своєї рятівниці в цій історії з прищами. Ви відмінно впоралися із заплутаною завданням і прийняті на посаду придворного косметолога в грі.

    .