Гра Як приручити дракона 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    У мультфільмі «Як приручити дракона 2» ми побачили продовження історії про невеликому селі, в якій люди навчилися мирно співіснувати зі своїми давніми ворогами – грізними крилатими рептиліями. Дракони подружили з людьми і стали для них чимось на зразок домашніх улюбленців. Всі вони були різними, відрізняючись один від одного зовнішністю і характером. Гра Як приручити дракона 2 пропонує вам пофантазувати про те, як би виглядав ваш власний дракоша.

    Ворожнеча людей і драконів

    Легенди про кошмарних рептилії, нападників на людські поселення, крадуть красивих дівчат і спопеляючих героїв своїм вогненним диханням, зустрічаються у різних народів світу. Можливо, ці старовинні перекази є наслідком ери динозаврів – людство тоді ще не освоїло писемність, але страх перед гігантськими істотами міг настільки глибоко засісти в підсвідомість, що потім вилилося у фантастичні казки. Але може бути і так, що дракони справді колись існували. От тільки знайти спільну мову з людьми у них так і не вийшло. Дракони могли легко добувати собі їжу, крадучи з пасуться отари овець та іншу живність, а люди в помсту просто вбивали їх.

    Популярні мультики «Як приручити дракона» дотримуються другої версії, але показують альтернативне розвиток історії – рептилії не були повністю знищені, а стали друзями людей. Але в другій частині мультфільму з'ясовується, що далеко не всі готові забути ворожнечу з драконами. Є жорстокий бандит, який мстить літаючим рептиліям, поневолюючи їх і змушуючи брати участь у його військових походах. Такі ігри зовсім не подобаються драконам, але вони нічого не можуть вдіяти, адже негідник здатний управляти їхнім ватажком – величезним і дуже потужним драконом.

    Головний персонаж історії, хлопець по імені Иккинг, дружить з драконом роду Нічна Фурія, званим Беззубик. Разом з товаришами він кидає виклик піратської зграї і їх злобному ватажку. Звичайно, без злагоджених дій з усіма іншими драконами, Иккинг не зміг би досягти успіху.

    Створіть свого дракона!

    У грі Як приручити дракона 2 ви можете спробувати себе в ролі мультиплікатора і створити свого мальованого дракона. А може вам хотілося б жити в селі Йолоп і бавитися з ручним дракошей? Тоді уявіть, як він міг би виглядати, і втілюйте цей образ на екрані!

    Гра Як приручити дракона 2

    Ігрова програма взяла за основу образ Нічний Фурії. Ці загадкові дракони рідко зустрічаються навіть в мультяшному світі. Вони дуже маневрені і мають надзвичайно потужним вогненним диханням, схожим швидше на запуск руйнівного заряду енергії.

    Спочатку ваша Нічна Фурія буде жовтою, мати забавні ріжки, напівпрозорі крила і шипи вздовж хребта. Всі ці і багато інші елементи зовнішності виходить міняти в грі, натискаючи на іконки в лівій і правій частинах екрану. Клікнувши на них, ви можете побачити додаткове меню з невеликими стрілочками. Найчастіше вони відповідають зміні форми і забарвлення.

    Іконка забарвлення змінює колір всього драконячого тіла і окремо кігтів на його лапах. Натиснувши на зображення очей, ви будете гортати доступні варіанти їх відтінку. Спеціальна п'ятикутна іконка відповідає виступам на спині ігрового героя. Вони можуть перетворюватися в довгі і гострі шипи, велику прозору перетинку, яка відіграє роль своєрідного вітрила в польоті, в хвилястий «чубчик». Для кожної з форм вдається задати новий колір. Зовсім не обов'язково, щоб він точно відповідав всьому тілу дракона.

    Таким же чином змінюється форма крил. Дуже забавно, що тут є не тільки типові драконьи частини тіла, але і крильця гігантського метелика. В деяких варіантах можна коректувати колір кігтів. Сильно змінюють зовнішність рогу, вушка і зачіска на голові дракона. Гра робить його патлатым добряком, то грізним воїном, то симпатичним красунечкою. Підсилюють ці ефекти шипи або пухнасті чубчика на вилицях. Спробуйте також з'єднати створений образ з різними видами хвоста.

    Гра Як приручити дракона 2

    Драконова одевалка

    Гра Як приручити дракона 2 дає кілька інструментів для одягання дракона. На рептилію можна почепити нашийник, жорсткі кайдани на лапи, сідло – це підходить для використання дракона як їздового або бойового звіра. Але ці ж елементи вдається поміняти на миле намисто, браслети і яскраву накидку, що створить зовсім інше враження від зовнішності персонажа гри.

    Серед ігрових кнопок є зміна костюма у дракона. Він одягає то бойовий халат, то ремені і лати, то пухнасту жилетку. Спробуйте кілька додаткових елементів, додавши брови дракону, забавно висунутий язик, довгі вуса, вії, ріг на носі. У грі також змінюється місцевість, в якій летить ваш дракон.

    .