Смішна гра на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Зазвичай життєві нещастя не звалюються на голови людей просто так – вони часто є наслідком вчинків самої людини. Наприклад, хтось не може стримати свою пристрасть до шкідливої їжі (зразок смаженого м'яса або напхані цукром солодощів), а потім на нього обрушуються всілякі хвороби. Або ж комусь дуже подобається знущатися над слабкими, і незабаром він сам стає жертвою більш сильного бандита. Можливо, персонажі цієї гри відрізняються особливо злісним поведінкою – не дарма ж вони схожі одночасно і на людей, і на свиней. А за таке вони і отримують від віртуальної програми неслабкі удари!

    Смішна гра на двох пропонує бити свинських істот дружною командою, нагороджуючи бонусними очками за влучні удари. Вам треба дочекатися появи обраної свині на екрані і вловити момент, коли вона опиниться в зоні досяжності. Серія влучних ударів збільшує комбо-показник і дає додаткові бонуси. Слідкуйте за появою кролика – він тут не при чому і його не можна бити, щоб не отримати штраф.

    Зазвичай такі ігри складно назвати смішними, але іноді розважитися удвох в битті віртуальних свиней може бути корисно і забавно. Це розвиває швидкість реакції і оберігає від вчинення поганих вчинків, що перетворюють людей в подобу свиней.

    .