Гра Погані свині 2

    Проходження

    Опис Гри

    Чорні злі пташки знову розпочинають війну з поганими свинями, досить терпіти свинський беззаконня і злодійство пташиних яєць. Для початку, «активних військових дій» потрібно небагато – просто обкласти зміцнення свиней детонуючі ящиками. Захоплююча аркада Погані свині 2 дозволить вам запустити вибухову реакцію можна з допомогою Бомба – птахи з непростим характером, яка просто приходить у лють від свиней, крадуть яйця.

    Використовуйте свій інтелект для звільнення пташиного світу від непрошених гостей. З кожним новим рівнем, проходження ускладнюється, споруди зміцнюються і впоратися із завданням стає все складніше. Але потрібно бути максимально уважним, адже за мінімальне використання птиці-бомби можна заробити 3 зірки і додаткові окуляри, а при швидкому успішному проходженні рівня – золотий кубок.

    Управління в грі досить просте: виберіть відповідне положення і закріпіть чорну птицю кнопкою миші, в тій точці, де повинен відбутися вибух. Для активації детонатора натисніть пробіл.

    Використовуючи обмежену кількість чорних вибухають птахів, постарайтеся знищити всіх поганих свиней, скинувши їх у прірву, руйнуючи будівлі, в яких вони ховаються!
    20 рівнів, реальна фізика вибуху і польоту об'єктів, руйнування будівель, застосування чорних птахів для руйнування та інші ігрові елементи подарує захоплююча гра Погані свині 2! Бомбіть свиней і насолоджуйтеся тематичним звуковим супроводом!

    .