Гра Стоматолог для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Погодьтеся, дуже приємно, коли ваші зубки порівнюють з прекрасним перлами, а посмішка викликає виключно позитивні емоції. І зовсім інші емоції викликає ситуація, коли зуби не в порядку – жовтий наліт, камені, карієс, не тільки здатні призвести до істотного дискомфорту, але і стати причиною виникнення комплексів і появи підвищеної дратівливості.

    А адже щоб не допустити появи подібної проблеми, треба було лише двічі на день чистити зуби вранці і ввечері. Погодьтеся, нічого надприродно складного в цій процедурі немає, а позбавити вона може від безлічі проблем. На жаль, про здоров'я ми згадуємо тільки тоді, коли в наше життя приходить біда. Гра Стоматолог стане прекрасним подарунком для всіх, хто бачить себе в ролі зубного лікаря і хоче допомагати людям. У цьому додатку є все необхідне для якісного лікування – при належному підході і терпіння, ви зможете домогтися дуже непоганих результатів. Ну що ж, пацієнти вже за дверима, вони чекають прийому, тому саме час братися за роботу.

    У цій грі про стоматолога вам належить зіткнутися з зубними проблемами самої різної складності. У кого-то буде потрібно всього лише зняти невеликий зубний наліт, а хтось пустив ситуацію на самоплив, і вона вимагає до себе максимальної уваги. Але не варто переживати завчасно, все у вас обов'язково вийде.

    З чого почати гру

    Посадіть пацієнта в крісло, поговоріть з ним, дізнайтеся про його проблеми і проведіть повний огляд. При необхідності, можете призначити йому рентгенівський знімок, це допоможе вам отримати більш повну інформацію та підібрати найбільш оптимальний варіант лікування. Ну а далі, дійте залежно від ситуації – чистите, шліфуйте, пломбируйте, ставте коронки і протези. Все у ваших руках. Але пам'ятайте, професія стоматолога не любить помилок, а якщо ви допустите три і більше неточностей, то ця гра для дівчаток для вас буде закінчена і вам доведеться все почати з початку.

    Радує, що ігровий процес організований у цій грі за дуже простим принципом – вам не треба буде нічого вигадувати, достатньо лише слідувати з'являться на екрані рекомендацій. Якщо ж ви раптом заплутаєтеся, не панікуйте, нічого страшного не сталося. Спеціально для таких випадків, гра Стоматолог для дівчаток надає для своїх користувачів якісну систему допомоги, якої цілком достатньо для отримання відповідей на найактуальніші та популярні питання. Втім, не розраховуйте, що система буде проводити лікування сама, зрештою, хто тут стоматолог.

    У висновку слід сказати пару слів про оформлення гри. Радує, що екран абсолютно вільний від непотрібної інформації, вона постійно змінюється і як тільки втрачає свою актуальність, на її місце приходить нова. Те ж саме і з інструментами стоматолога – ви бачите тільки те, що будете використовувати прямо зараз. Хороше рішення, за що варто висловити окрему подяку команді розробників. Ну а коли лікування буде закінчено, ви отримаєте свою нагороду – білосніжну посмішку пацієнта. Причому, це не тільки винагороду, але і визнання вашої майстерності.

    .