Гра Південний парк

    Проходження

    Опис Гри

    Ерік, Стенлі, Кайл і Кенні можуть стати жертвами інопланетян, якщо Шеф кухар з їх школи, не відвезе їх на своїй машині в безпечну зону. Прибульці застосовують для погоні поліцейські автомобілі і всіляко намагаються зупинити мультяшних героїв. Вони стріляють у них з гармат, залишають на асфальті слизькі масляні плями. Щоб дістатися до кінця дистанції в декількох рівнях, ігровим персонажам треба застосовувати ті ж методи боротьби, що і їхні вороги.

    Гра Південний парк дає можливість стріляти з рушниці по машинам інопланетян, закидати їх гранатами, запускати в них ракети. Ці типи озброєння хороші, коли противники знаходяться попереду. Якщо ж вони їдуть ззаду, треба кидати на дорогу перед ними гострі шипи, виливати масло, скидати пачки динаміту. Кількість боєприпасів буде сильно обмежена, і щоб не залишитися беззахисним перед обличчям інопланетної загрози, треба регулярно підхоплювати з'являються на дороги бонусні предмети, що дають різні види зброї.

    Дії прибульців спрямовані на руйнування машини з героями гри Південний парк. Зіткнення з іншими авто, влучні постріли ворогів і потрапляння в пастку неухильно знижують цілісність ігрового транспорту. Щоб відновити його, треба підхоплювати артефакти гайкового ключа.

    .