Гра Аватар на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите японське фентезі? Завжди хотіли взяти участь у стародавньому битві на катапультах? Захоплюєтеся подвигами героя мультсеріалу аватара Аанга? Тоді гра на двох Аватар запрошує вас зануритися в таємничий і небезпечний світ стихій. Виберіть з одним кожен свою стихію і влаштуйте спекотне протистояння між ними. Померяйтесь силою і спритністю в цій грі на двох.

    Сюжет гри на двох Аватар

    Гра створена за мотивами однойменного мультфільму і кіноепопеї. Події розгортаються в барвистому світі фентезійного аніме, створеного в стилі середньовічного Далекого Сходу. Фантастичний світ населяють духи, чудові істоти і люди чотирьох народностей: Народ Вогню, Плем'я Води, Повітряні Кочівники, Царство Землі. Деякі представники кожної народності володіють даром управляти стихією своєї нації з допомогою спеціальних рухів ушу.

    Усіма стихіями вміє керувати аватар, який підтримує гармонію у світі. Всі народності чудово уживалися, поки Народ Вогню почав війну. З-за того, що тоді ж зник черговий аватар, війна затягнулася на 100 років. Але Плем'я Води несподівано знаходить останнього Володаря повітря — аватара Аанга. Тепер Повелитель стихій повинен припинити війну і відновити мир в цій грі на двох.

    Аватар Аанг: юний Володар стихій

    Аватар — обраний посередник між світом людей і світом духів. Він здатний входити в містичне «стан аватара» і спілкуватися з духами. У цьому стані він отримує вміння всіх своїх перевтілень і володіє надприродною силою.

    У грі на двох аватар представлений 12-річним хлопчаком Аангом. Це останній представник магів повітря. Майстерності керувати всіма чотирма стихіями його навчали ченці в святому храмі. Але коли хлопчик дізнався, що він обраний аватар, то злякався такої великої відповідальності. Втікши на літаючому бізоні, хлопчик потрапив в шторм і в пориві емоцій увійшов у магічну стан, випадково уклавши себе в крижаній айсберг на 100 років. Великі звершення почалися, коли маг води Катару звільняє Аанга і допомагає йому розкрити свої таланти аватара...

    Гра Аватар на двох

    Вічне протистояння стихій

    Планету роздирає війна стихій. Ви виступаєте в грі Аангом. Вибирайте народність, інтереси якої ви будете представляти. Зараз ваша село піддали обстрілу ворожих катапульт. Швидше заряджайте зброю і виходите відбивати атаку, поки все не стерто в порох.
    Вибір зброї в грі буде залежати від того, яку стихію ви вибрали. Якщо землю, то ви будете стріляти величезними кам'яними ядрами. Якщо воду — то брилами льоду, а якщо вогонь — то полум'яними кулями.

    Всі дії в грі відбуваються мишкою. У меню вибирайте снаряд, потім прицеливайтесь і стріляйте. Не забувайте контролювати силу кидка. Обстрілювати потрібно ворожі установки і замки. У цій грі на двох необхідно розробити тактику бою, щоб потрапляти з мета, розраховувати траєкторію польоту ядра.

    Чим швидше ви розбомбила ворога, тим ціліше залишиться ваше село. Аватара чекає печеня битва в цій грі на двох. Проявіть себе блискучим полководцем і розгромити суперника або одного в битві.

    .