Гра Мадагаскар 3

    Проходження

    Опис Гри

    У мультфільмі «Мадагаскар 3» дружна компанія звірів з Нью-Йоркського зоопарку поїздила по Європі, виступаючи у власному цирку. Прагнучи принести приходять на шоу людям максимум радості, лев Алекс, зебра Марті, гиіппопотамиха Глорія і жираф Мелман самі беруть участь у поданні. Кожен з них засвоїв певний циркове мистецтво. Гра Мадагаскар 3 пропонує допомогти героям накопичити більше бонусних очок.

    Тут доступно три окремих міні-ігри. У першій ви керуєте польотом Марті. Зебра став гарматним ядром і їм вистрілюють вертикально вгору. У повітрі Марті зустрічає артефакти-кільця, які треба підхоплювати, щоб продовжити політ. Вам для цього слід направляти смугастого героя вліво-вправо, прямуючи за потоком кілець. Періодично в ньому будуть попадатися летять на повітряних кульках пінгвіни. Вони дають додаткову нагороду і особливу енергію для виконання трюків. Гра Мадагаскар 3 містить і небезпека – Марті варто остерігатися поліцейських. Зіткнення з ними припиняє політ. Про їх наближення попереджає спеціальний значок.

    Лев Алекс здійснює акробатичні трюки в парі з ягуаром Джией. Щоб потрапити їй в лапи і полетіти далі, треба натиснути стрілку вгору. В польоті направляйте Алекса до скупчень кілець, допомагайте йому ловити пінгвінів і уникати зіткнення з поліцейськими. У грі Мадагаскар 3 виступає також Глорія і Мелман. Жираф і гиіппопотамиха балансують на канаті і вам треба контролювати відразу два значення: їх рівновагу і переміщення вліво-вправо для підбирання падаючих зверху бонусів. Тут також треба побоюватися поліції!

    .