Гра Принцеса і жаба

    Проходження

    Опис Гри

    У класичних казках розповідається, як деякі жаби після поцілунку з героями перетворюються на прекрасних принцес. Мультфільм компанії Disney «Принцеса і жаба» показав протилежну ситуацію – в жабу перетворений принц, і повернути йому людський вигляд може тільки поцілунок милої дівчини.

    Гра Принцеса і жаба розкриває таємниці подібних перетворень. Деякі принцеси в очікуванні своїх принців не вірять у щасливу випадковість і всіма силами наближають зустріч з судженим. Так і героїня цієї гри вирішила вдатися до чарів і цілувати жабу не просто так, а з намазаними чарівної помадою губами.

    Те, у що перетвориться зелене земноводне після поцілунку, залежить від приготованого вами зілля – з нього робиться помада. Спочатку в киплячий котел треба помістити чотири магічних предмета. Всього в грі Принцеса і жаба їх пропонується шість: перо, синя жабка, веселка, черевик з травою, кипляче чорне вариво, мікроб з банки. Послідовність перетягування їх в котел також впливає на ефективність чаклунства.

    Здійснивши магію, допоможіть принцесі нанести помаду і поцілувати жабу. Помилуйтеся на результати своїх старань і при необхідності повторіть спробу. Зрештою, дівчині повинен дістатися принц!

    .